23/05/2023

CLICK SCHOOL, școala unde începi să scrii coduri la prima lecție
CLICK SCHOOL, școala unde începi să scrii coduri la prima lecție Маркетинг

Click School este o școală care oferă cursuri IT, iar absolvenții au opțiunea să plătească lunar pentru acestea după ce se angajează. Lecțiile se bazează pe fundamentele programării Front și Back, ambele bazate pe metodologia Agile, care sunt adaptate constant la necesitățile pieței IT. Totodată, Click School dezvoltă un soft care va permite angajatorului să-și găsească angajatul potrivit cu doar câteva click-uri. 

Cursul este creat pentru persoanele de orice vârstă, interesate de domeniul tehnologiilor informaționale, inclusiv cele care doresc să se reprofileze în IT. Ana Plămădeală, manager marketing Click School, spune că lecțiile sunt disponibile atât pentru persoanele angajate full-time, cât și pentru cei care muncesc de la distanță. Pentru participarea la cursuri nu sunt necesare cunoștințele tehnice, astfel, oricine poate să însușească bazele programării.

Cursurile durează patru luni și se desfășoară online, în timp real, seara, astfel încât studenții să poată învăța în funcție de programul lor. Dacă cineva ratează o lecție, atunci Click School oferă posibilitatea de recuperare a sesiunii pierdute.

„Școala învață studenții să scrie cod din prima lecție. Indiferent de experiența pe care o au studenții, suntem siguri că modul nostru de predare poate ajuta pe oricine își dorește să facă o reconversie în domeniul IT”, consideră Ana Plămădeală.

Durata medie pentru a plăti reconversia profesională în IT este de 12 luni

La Click School există trei metode de plată: pentru Monthly se plătește 250 de euro lunar, timp de patru luni; Monthly Pro costă 350 de euro lunar, iar programul de bursă Learn Now Pay Later permite studenților să-și plătească taxa după angajare. Mai exact, aceștia achită 14% lunar din salariu, până ating suma de 1.500 de euro.

Ana Plămădeală susține că unui student îi trebuie, în medie, 12 luni pentru a plăti prețul integral al cursului din salariul său de programator IT. Școala desfășoară și un curs introductiv, absolut gratuit, pentru cei care încă nu au decis dacă programarea sau în general domeniul IT este pentru ei. Cursul gratuit oferă o înţelegere de bază a JavaScript, unul din cele mai populare limbaje de programare.

Tutorii practică ceea ce predau

Startup-ul Click School a fost fondat de trei tineri entuziaști și pasionați de IT. Carolina Dodon este CEO și a acumulat experiență în IT lucrând în trei startup-uri din Silicon Valley. CTO Olga Graur are o experiență de zece ani în managementul de proiecte, iar Andrei Cartan, Mentor Lead, este un dezvoltator senior cu o experiență de peste cinci ani în cadrul companiei internaționale Thoughtworks.

Antreprenorii au investit inițial în afacere zece mii de euro. Ulterior, Click School a atras investiții din fondurile locale. Tinerii planifică să-și răscumpere investițiile în martie 2024, când vor intra deja pe profit. Click School este formată din Departamentul de Mentori, care predau cursurile și oferă suport pentru studenți și Departamentul de Marketing, responsabil de comunicare și promovare. Compania are opt angajați.

Click School oferă tuturor posibilitatea de a-și schimba cariera într-un domeniu tehnic. Majoritatea mentorilor angajați la Click School au experienţă de peste cinci ani în industria tehnologiilor informaţionale. Prin urmare, puteți fi siguri că vi se vor preda cele mai recente practici şi tehnologii informaționale.

Natalia Munteanu

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

5 дн. 23 час.

207

Реклама в ВС