16/03/2023

MOLDCARGO: Transparență, integritate, stabilitate și siguranță
MOLDCARGO: Transparență, integritate, stabilitate și siguranță Менеджмент

MOLDCARGO, una dintre cele mai stabile societăți de asigurări din Republica Moldova, cu peste 20 de ani de activitate, și-a asigurat, datorită standardelor înalte, un loc de frunte pe piața moldovenească de profil. Acționarul majoritar al companiei este Asociația Internațională a Transportatorilor Auto (AITA), membru al Uniunii Internaționale a Transporturilor Auto (IRU) și cel mai mare ONG din Republica Moldova. Președintele AITA, Valeriu TULBU, a relatat pentru Business Class, cum a reușit MOLDCARGO să-și creeze un renume de expert în asigurări și o echipă de profesioniști cu experiență, capabili să ofere clienților soluții rapide, bine informate, axate pe nevoile fiecărei părți.

Business Class: Dle Tulbu, MOLDCARGO a început în forță anul 2023: v-ați ales cu noi acționari, ați majorat capitalul social și a fost numit un nou director. De ce a fost nevoie de aceste schimbări și ce beneficii aduc ele?

Valeriu Tulbu: Compania activează în baza standardelor înalte de activitate, acceptate în Uniunea Europeană. Acționarul majoritar este AITA, una dintre cele mai puternice și stabile asociații din Republica Moldova, care întrunește standardele înalte de transparență și stabilitate financiară. La rândul său, MOLDCARGO se conformează tuturor exigențelor cerute de cadrul legal, focusând-uși atenția asupra clienților, deservirii acestora la cel mai înalt nivel, oferirii serviciilor de calitate și unei oferte atractive de produse. Respectăm sistemul de valori, principii și reguli care asigură gestiunea și funcționarea companiei într-un mod responsabil și transparent. Odată cu modificările făcute în Legea Nr.92 privind activitatea de asigurare sau reasigurare a companiilor, am mărit capitalurile pentru a face față creșterii volumului de vânzări.

Business Class: Cum apreciați statutul și perspectivele Moldcargo pe piața din Republica Moldova și ce tipuri de asigurări oferiți clienților?

Valeriu Tulbu: Activele companiei au un grad înalt de lichiditate și sunt investite astfel încât să garanteze siguranța, profitabilitatea şi caracterul tranzacționabil al acestora. Oferim un spectru larg de servicii precum аsigurările de transport, de persoane, de bunuri, asigurările financiare și de răspundere civilă.

MOLDCARGO oferă o gamă variată de servicii, care ajută întreprinderile și persoanele fizice să-și protejeze activele, să gestioneze riscurile și să beneficieze de consultanță profesionistă. Compania este axată nu doar pe clienții mari, ci operează simultan pe două piețe: B2B (Business to Business) dar și B2C (Business to Customer). Noi gestionăm și asigurăm la fel de eficient atât companiile mari cât și persoanele fizice, având toate tipurile de asigurări din Republica Moldova. Ne dezvoltăm continuu activitatea în diferite direcții pentru a avea soluții actuale la nevoile tuturor tipurilor de clienți. Printre cele mai importante avantaje oferite de asigurările MOLDCARGO este siguranța că, indiferent de situațiile neprevăzute, clientul este mereu informat, consultat și despăgubit.

Business Class: Care este strategia companiei MOLDCARGO și care este garanția calității serviciilor prestate?

Valeriu Tulbu: Noi ne axăm pe necesitățile individuale ale clientului, independent de mărimea lui și forma organizatorică, după criteriul «win-win». Nu urmărim doar să ne aducem serviciile la nivel înalt, ci și să oferim cea mai bună experiență pentru clienți. Misiunea este să oferim asiguraților o acoperire și o gestionare a cererilor de despăgubire excelente, prin subscrierea atentă și diligentă a riscurilor și prin soluții favorabile. Respectiv fiecare parte implicată rămâne în avantaj. După acest principiu, compania studiază necesitățile clientului și se concentrează pe realizarea unui acord final favorabil. Calitatea serviciilor oferite este confirmată de clienți, parteneri, dar și de volumul de servicii gestionate de companie. Siguranța acestora este obiectivul principal, iar în acest sens MOLDCARGO este transparentă și își onorează corect și în întregime angajamentele. Rapiditatea, flexibilitatea și siguranța despăgubirilor în timp util sunt criteriile de bază care garantează serviciile la cele mai înalte standarde. Valorile după care ne ghidăm rămân neschimbate - siguranță, transparență și profesionalism.

Business Class: Care este cel mai mare avantaj al celor care aleg MOLDCARGO?

Valeriu Tulbu: Un punct forte al companiei noastre este echipa tânără și dinamică de profesioniști, care mereu își perfecționează aptitudinile profesionale, fiind disponibili 24 ore din 24 să intervină și să-și ajute clienții.

Mai mult, extindem relațiile cu clienții dincolo de asigurări, oferindu-le consultanță 24\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\24 pentru soluționarea oricăror probleme. Principalul obiectiv este calitatea serviciilor, capacitatea de a gestiona în mod proactiv riscurile și, în cele din urmă, de a livra și de a depăși așteptările clientului. Echipa de specialiști implicată este întotdeauna în pas cu inovațiile apărute pe piață, sunt în continuă dezvoltare, iar asta insuflă încredere clienților care aleg în nenumărate rânduri MOLDCARGO.

DE CE MOLDCARGO?

Peste 75 000 de polițe emise
Peste 20 de ani pe Piața Asigurărilor
Capital propriu de peste 60 mil. lei
Peste 200 de angajați
Valoarea primelor subscrise de 93,42 mil. lei
Daune plătite în valoare de 51,41 mil. lei

Anna GROZAV

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

3 дн. 11 час.

195

Реклама в ВС