Pe tarabe au apărut primele caise și piersici. Caisele costă aproximativ 50 de lei pe kilogram, iar piersicile — 65 de lei, deoarece sezonul tocmai a început.
Prețurile legumelor au rămas neschimbate. Zucchinele se vând între 5 și 10 lei, varza — 10 lei, sfecla — 13 lei, iar roșiile — între 28 și 45 de lei pe kilogram. Castraveții costă între 20 și 35 de lei, ardeii și vinetele — 40 de lei, cartofii tineri — 16 lei, ceapa — 15 lei, morcovii — 20 de lei, iar usturoiul ajunge până la 100 de lei pe kilogram.
Brânza din lapte de vacă costă 60 de lei pe kilogram, iar cea din lapte de oaie — 130 de lei. Unuș de ouă costă între 15 și 30 de lei.
Prețurile la carne nu s-au modificat: carnea de porc costă 55 de lei pe kilogram, iar carnea de pui — 48 de lei. Peștele proaspăt este disponibil la prețuri de la 35 de lei, în funcție de tipul acestuia.