09/01/2021

14 ani de la lansarea primului iPhone. „Azi, Apple va reinventa telefonul”, spunea Steve Jobs în 2007
14 ani de la lansarea primului iPhone. „Azi, Apple va reinventa telefonul”, spunea Steve Jobs în 2007 Новости мир

De 14 ani, putem sta pe net de pe telefoane, nu doar de pe calculator. Primul iPhone a fost prezentat de Steve Jobs în 9 ianuarie 2007, rostind aceste cuvinte. „Aici nu vorbim de 3 device-uri separate! Este un singur device! Și îl numim iPhone! Astăzi, Apple va reinventa telefonul”, spune Steve Jobs.

A fost smartphone-ul de la care s-au inspirat apoi și alte companii. 30 de luni a lucrat Apple pentru a crea primul iPhone și a investit 150 de milioane de dolari. Din acel moment, telefoanele cu butoane au început să dispară.
Acum, peste 3.5 miliarde de oameni au un smartphone în buzunar.

„Un iPod. Un telefon. Ați înțeles?”

Primul iPhone costa 500 de dolari. În 14 ani, peste 2 miliarde de oameni au cumpărat un iPhone. Ca să înțelegi cât a crescut Apple, îți spun așa:
dacă în loc să cumperi primul iPhone, alegeai să folosești acei bani pentru a cumpăra acțiuni la Apple, în prezent acestea valorau peste 300 de mii de dolari.

„Trei lucruri! Un iPod cu ecran mare și control prin touchscreen. Un telefon mobil revoluționar. Și un device fără precedent pentru comunicarea prin internet. Un iPod. Un telefon. Și un dispozitiv de comunicare pe internet. Un iPod. Un telefon. Ați înțeles?”, mai spunea la acea vreme Steve Jobs.

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

16 дн. 13 час.

165

Реклама в ВС