29/04/2021

A devenit milionar după ce a vândut o pătură. Până atunci trăia cu 200 de dolari pe lună
A devenit milionar după ce a vândut o pătură. Până atunci trăia cu 200 de dolari pe lună Новости мир

Loren Krytzer, bărbatul care trăia din îndemnizația de invaliditate a intrat într-o sală de licitații din California și a ieșit milionar, totul datorită unei pături.

Viața sa s-a schimbat pentru totdeauna când a descoperit că o moștenire veche a familiei uitate, o pătură Navajo din anii 1800, care stătea în șifonierul său de șapte ani, valorează de fapt 1,5 milioane de dolari.

Banii au venit chiar la timp, bărbatul trăia într-o baracă la marginea văii Liona din California, după ce și-a pierdut un picior în urma unui accident de mașină aproape fatal. Acum locuiește într-o casă de 250.000 de dolari.

Banii nu au venit, însă, fără un set de provocări neașteptate: obstacole fiscale și dramă de familie.

Krytzer a rămas șocat de cât de repede se poate diminua o grămadă de bani.

Bărbatul și-a folosit cea mai mare parte din noua sa avere, cumpărând două case în California Centrală și a pierdut aproximativ 10.000 de dolari pe an doar în asigurări și impozite pe proprietate. Fără un flux de venituri acum, după ce i-au fost întrerupte îndemnizațiile de invaliditate, Krytzer spune că, pentru a continua să trăiască din așteptările sale, va trebui să se mute într-un loc unde costurile vieții sunt mai mici.

A cheltuit cu înțelepciune, în cea mai mare parte, dedicându-și cea mai mare parte din fonduri imobiliarelor, acțiunilor și obligațiunilor, el și-a permis niște achiziții, pe care nu și le permite în perioada când trăia cu 200 de dolari pe lună: a fost în luna de miere într-o croazieră în Mexic și și-a cumpărat o mașină.

 

„Suntem impozitați până la moarte aici, nu-mi pot permite”, spune el. „Sunt din California, am crescut aici, dar fără a lucra este greu să supraviețuiești”.

El și soția sa se gândesc acum să-și vândă casa și să se mute în nord, în Idaho, unde taxele nu sunt la fel de împovărătoare și viața este mai accesibilă.

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

20 дн. 12 час.

172-173

Реклама в ВС