29/04/2021

CEO-ul unui startup care valorează 2 miliarde de dolari, dat afară după ce s-a drogat la serviciu
CEO-ul unui startup care valorează 2 miliarde de dolari, dat afară după ce s-a drogat la serviciu Новости мир

CEO-ul unui startup care valorează 2 miliarde de dolari a fost dat afară după ce a experimentat LSD la locul de muncă, scrie Forbes.

Co-fondatorul și directorul executiv al startup-ului Iterable spune că a fost demis de conducerea companiee după ce s-a drogat cu LSD la locul de muncă. Deși controversată, aceasta nu este o practică neobișnuită în rândul antreprenorilor din Silicon Valley.

Iterable și-a anunțat angajații că membrii consiliului companiei l-au demis pe Justin Zhu, cofondator al startup-ului. Justin Zhu a absolvit cursurile Google și Twitter și a fondat compania alături de Andrew Boni în 2013, mai notează sursa citată.

În timp ce mesajul către angajați a făcut referire la încălcări ale politicii companiei, Zhu a declarat pentru Bloomberg că a fost destituit pentru că a luat LSD, un drog care este încă ilegal în SUA, înainte de o întâlnire în 2019.

Fostul șef executiv al companiei a spus că a experimentat microdozarea (o doză mică de LSD) pentru a-și spori concentrarea.

Zhu a fost înlocuit în funcția de director executiv de fostul său partener de afaceri, Andrew Boni. Acesta din urmă a scris într-un e-mail trimis angajaților că ceea ce a făcut Zhu „a subminat încrederea consiliului în capacitatea lui Justin de a conduce compania mai departe”.

Contactactați de Forbes, reprezentanții Iterable nu au vrut să comenteze situația.

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

20 дн. 12 час.

172-173

Реклама в ВС