16/05/2023

Cum reușește o tânără de 29 de ani să facă două milioane de dolari pe an, deși muncește doar patru ore pe zi
Cum reușește o tânără de 29 de ani să facă două milioane de dolari pe an, deși muncește doar patru ore pe zi Новости мир

Lansarea unor cursuri de Microsoft Excel pe TikTok a fost biletul de ieșire a lui Kat Norton din lumea americană corporatistă. Tânăra în vârstă de 29 de ani face două milioane de dolari pe an lucrând doar patru ore pe zi.

Miss Excel, așa cum este acum cunoscută pe rețeaua de socializare, a început să ofere cursuri în vara lui 2020. În câteva săptămâni de la publicare, secvența video realizată de ea a devenit virală, relatează bani.md. Sute de mii de urmăritori au început să se adune, iar veniturile sale au început să crească peste salariul pe care aceasta îl câștiga din poziția de consultant de management cu normă întreagă.

În ianuarie 2021, Kat Norton şi-a dat demisia de la job, pentru a deveni antreprenor cu normă întreagă și a mai creat alte două cursuri complete pentru dezvoltarea unor abilitați digitale. În octombrie 2021, tânăra a câștigat 100.000 de dolari într-o singură zi, din vânzarea cursurilor.

În prezent, ea este cunoscută pe internet sub pseudonimul Miss Excel. Conturile sale și cursurile pe care le predă îi aduc peste două milioane de dolari pe an, iar orele de muncă sunt similare cu cel din regimul part-time.

bani.md

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

6 дн. 7 час.

206

Реклама в ВС