05/01/2021

(VIDEO) Laptop pe roți – mijlocul de transport al viitorului. Cât costă unul
(VIDEO) Laptop pe roți – mijlocul de transport al viitorului. Cât costă unul Новости мир

Ne-am dori să ajungem la metrou sau supermarket cât mai rapid. Acum putem renunţa la maşină, bicicletă sau trotinetă. Este o soluţie mai bună. 

„Toată lumea se uită la mine că merg pe acest device. Sincer să fiu, îi înţeleg perfect.” 

Laptopul pe roţi sau Walkcar este un vehicul electric cu 4 roţi care poate fi transportat cu uşurinţă.Deşi încape într-un ghiozdan, este foarte bine construit. Roţile se aseamănă foarte mult cu cele ale unui scaun de birou.

Walkcar are în componenţă patru senzori care ajută la deplasare când te urci pe el. Are un singur buton care controlează cele 3 viteze. Cea mai rapidă ajunge la 16 kilometri pe oră. Poate părea puţin însă când stai pe o platformă de mărimea unui laptop, poate fi destul de rapid. Laptopul pe roţi a fost testat de experţii de la CNET. 

Nic Golden Herry, CNET: „Acum vine marea întrebare. Cât costă Walkcar? Prieteni, ţineţi-vă respiraţia pentru că preţul este de aproape 2.000 de dolari ceea ce sună nebunesc. Mă pot gândi la câteva situaţii în care l-ai vrea. Poate că ai drum către un mijloc de transport în comun, pur şi simplu îl scoţi din ghiozdan, îl aşezi şi când alţii merg tu poţi să pluteşti pe lângă ei.”

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

5 дн.

165

Реклама в ВС