04/06/2021

40 de companii autohtone participă la expoziția virtuală "SMExpo 2021"
40 de companii autohtone participă la expoziția virtuală "SMExpo 2021" Новости Молдова

Camera de Comerț și Industrie (CCI) și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) au inaugurat astăzi expoziția virtuală "SMExpo 2021", care se desfășoară pe platforma www.virtual-fairs.md, comunică Moldpres.md

Evenimentul își propune expunerea Întreprinderilor Mici și Mijlocii din toate sectoarele economiei Republicii Moldova către o audiență fără hotare, cu scopul de a facilita activitatea de business global, a crește numărul de contacte și contracte, a găsi noi clienți sau furnizori și a valorifica imaginea țării ca partener economic de încredere.

Potrivit președintelui CCI, Sergiu Harea, expoziția și platforma virtual-fairs.md sunt cele mai bune modalități de promovare a companiilor din țara noastră, a produselor și serviciilor acestora într-un mod dinamic și interactiv. „Participanții expoziției au posibilitatea de a cerceta opinia consumatorilor, de a-și scoate în evidență nivelul de competitivitate, de a cunoaște noi parteneri și investitori, economisind timp, resurse și mijloace”, a menționat Sergiu Harea.

La rândul său, Iulia Costin, director general al ODIMM, a declarat că târgurile și expozițiile sunt parte integrantă a instrumentelor de marketing, iar participarea întreprinderilor mici și mijlocii este importantă pentru a analiza concurența şi de a găsi noi oportunități de dezvoltare.

În sala de expoziții, fiecare din cele 40 de companii este reprezentată la un stand virtual personalizat. Vizitatorii pot afla, printr-un simplu click, mai multe informații despre companiile, produsele și serviciile acestora, dar pot și interacționa direct cu reprezentanții fiecărui stand prin mesaje sau programarea întrevederilor B2B (cu video și audio).

Sursa, Foto

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

9 дн. 7 час.

174

Реклама в ВС