23/04/2021

Ajutoare de Paște pentru anumite categorii de persoane din Capitală
Ajutoare de Paște pentru anumite categorii de persoane din Capitală Новости Молдова

De Paște, anumite categorii de persoane din Capitală, inclusiv cu necesități speciale, vor beneficia de ajutoare financiare a câte 500 lei din partea municipalității. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Chișinău, de ajutoare a câte 500 lei vor beneficia 1537 de persoane în etate, singuratice, beneficiari ai Serviciului de îngrijire socială la domiciliu, 909 persoane cu deficiențe de auz, membri ai Asociației Surzilor din Republica Moldova, Filiala teritorială Chișinău, în sumă totală și 820 de persoane cu deficiențe de vedere, membri ai Organizației Teritoriale Chișinău a AO „Asociația nevăzătorilor din Moldova".

Totodată, un ajutor material unic a câte 1000 de lei va fi acordat la 110 artiști, oameni de cultură, aflați în situații de risc, 31 de asistenți parentali profesioniști din cadrul Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, dar și 285 de angajați din sistemul educațional.

Potrivit primarului Capitalei, autoritățile municipale vor acorda și în acest an, bătrânilor cu cele mai mici pensii, ajutoare a câte 100 de lei, pentru pregătirea mesei de Înviere. Astfel, de săptămâna viitoare, circa 30 mii de persoane, vor beneficia de ajutoare a acest sens. 

â

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

20 дн. 12 час.

172-173

Реклама в ВС