30/04/2021

AstraZeneca: Profitul net s-a dublat în primul trimestru. Suma obținută de companie din vânzările de vaccin
AstraZeneca: Profitul net s-a dublat în primul trimestru. Suma obținută de companie din vânzările de vaccin Новости Молдова

Grupul farmaceutic suedez-britanic AstraZeneca a anunțat vineri că și-a dublat profitul net pe parcursul unui an în primul trimestru, perioadă în care vânzările vaccinului său COVID-19 au ajuns la 275 milioane de dolari, potrivit Le Figaro.

Laboratorul, care dezvăluie pentru prima dată o cifră de afaceri a vaccinului său, a generat un profit net de 1,56 miliarde de dolari în primele trei luni ale anului, potrivit unui comunicat de presă. A beneficiat de un salt în vânzările sale în noile sale tratamente, în special în oncologie, una dintre specialitățile sale.

41 de rapoarte de cheaguri de sânge la persoane vaccinate cu AstraZeneca, în UK

Altfel, autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie a anunțat joi încă 41 de rapoarte de cheaguri de sânge la persoane vaccinate cu AstraZeneca, apreciind că beneficiile continuă să depășească riscurile pentru majoritatea oamenilor, relatează Reuters.

În Marea Britanie au fost administrate aproximativ 22 de milioane de prime doze de vaccin AstraZeneca. Au fost raportate patru cazuri de cheaguri după a doua doză, dar MHRA nu a spus rapeluri au fost efectuate.

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

20 дн. 13 час.

172-173

Реклама в ВС