26/05/2023

Camera de Comerț și Industrie Moldova-China invită antreprenorii să participe la evenimentul China Brand Fair
Camera de Comerț și Industrie Moldova-China invită antreprenorii să participe la evenimentul China Brand Fair Новости Молдова

Camera de Comerț și Industrie Moldova-China invită toți antreprenorii din Republica Moldova să participe la evenimentul de top al anului 2023: China Brand Fair. Expoziția va avea loc în perioada 8-10 iunie 2023, în orașul Budapesta, Ungaria. Potrivit Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China, Boris Foca, China Brand Fair reprezintă un loc de întâlnire pentru afaceri de succes și inovație, unde vor putea fi descoperite cele mai recente tendințe și inovații în diverse domenii industriale. 

”Este o oportunitate unică de a vă conecta direct cu peste 350 de producători chinezi verificați și de a vă găsi potențiali parteneri de afaceri”, a menționat Foca.

Expoziția va găzdui o gamă largă de mărci chinezești recunoscute la nivel global, iar antreprenorii vor avea ocazia să exploreze noi oportunități comerciale și să stabilească relații durabile cu producători de încredere.

”Acest eveniment este destinat celor care doresc să exploreze potențialul comerțului cu China și să stabilească parteneriate solide și de încredere”, a adăugat Boris Foca.

Formularul de participare la China Brand Fair poate fi completat aici. Numărul de locuri este limitat.

yellowpages.md

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

29 дн. 8 час.

200

Реклама в ВС