26/01/2021

Care e termenul limită pentru depunerea cererii de acordare a subvenţiei pentru dobânzile la credite
Care e termenul limită pentru depunerea cererii de acordare a subvenţiei pentru dobânzile la credite Новости Молдова

Termenul de depunere a cererii de acordare a subvenţiei pentru dobânzile la creditele bancare şi/sau nebancare contractate în perioada 1 mai 2020 – 31 decembrie 2020 expiră ma data de 1 februarie. 

Data depunerii cererii se consideră data înregistrării acesteia la Direcţia generală de administrare fiscală de la locul de deservire sau la Direcţia generală administrare contribuabili mari a Serviciului Fiscal de Stat, după caz. Cererile prezentate după acest termen nu se examinează şi subvenţionarea în temeiul acestora nu se efectuează, indiferent de motivul neprezentării cererii în termenii stabiliți.

Potrivit Regulamentului privind modul de subvenţionare a dobînzilor la creditele bancare şi/sau nebancare contractate în perioada 1 mai 2020 - 31 decembrie 2020, aprobat printr-un ordin al Ministerului Finanțelor, cererea de acordare a subvenţiei pentru dobânzile la creditele contractate în perioada 1 mai 2020 – 31 decembrie se depune până la sfârşitul lunii următoare celei în care programul se finalizează.

Totodată, conform Codului Civil, dacă ultima zi a termenului este o zi de duminică, de sâmbătă sau o zi de odihnă, termenul expiră în următoarea zi lucrătoare.

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

29 дн. 3 час.

171

Реклама в ВС