23/05/2023

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” a fost organizată în premieră în orașul Cluj din România
Expoziția „Republica Moldova Prezintă” a fost organizată în premieră în orașul Cluj din România Новости Молдова

Peste 20 de antreprenori autohtoni au participat la Expoziția „Republica Moldova Prezintă”, care a fost organizată în premieră în orașul Cluj-Napoca din România. Expoziția s-a desfășurat în Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, în cadrul evenimentului „Zilele Clujului” organizat în perioada 18-21 mai. 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI), Sergiu Harea, a declarat că produsele fabricate în Moldova sunt calitative, competitive și merită să fie cunoscute în cât mai multe regiuni din România. „Din anul 2016, CCI organizează, tradițional, participarea companiilor autohtone la Expoziția „Republica Moldova Prezintă” în România. Am fost la Iași, Brașov, Baia-Mare, Ploiești, iar anul acesta, în premieră, am ajuns și la Cluj-Napoca. Pentru noi ca organizatori, dar și pentru antreprenorii autohtoni, este o mare bucurie și mândrie, totodată, pentru că suntem așteptați cu ardoare, de fiecare dată în România. Mulțumesc partenerilor pentru suport, și desigur, participanților care ne reprezintă țara cu mândrie”, a spus Sergiu Harea.

Ediția din acest an este organizată de CCI, cu suportul Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Ambasada Republicii Moldova în România, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul local Cluj-Napoca și Asociația Meșteșugarilor Cluj-Napoca.

În luna iunie, expoziția „Republica Moldova Prezintă” se va desfășura la Brașov, România. În acest an, CCI a planificat organizarea a 50 de târguri și expoziții atât în Republica Moldova, cât și peste hotarele țării.

moldpres.md

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

22 дн. 10 час.

197

Реклама в ВС