23/06/2022

Investește Inteligent în Imobiliare cu Proimobil
Investește Inteligent în Imobiliare cu Proimobil Новости Молдова

Investițiile imobiliare sunt considerate de mulți oameni de succes drept cele mai sigure tipuri de plasamente pe care le poți face. Din păcate, pentru cei fără experiență, lucrurile nu sunt atât de roz precum lasă unii să se înțeleagă.

În ultima vreme, tot mai mulți moldoveni se gândesc să își lărgească sursele de venit. Iar domeniul ce ține de investiții imobiliare pare să fie din ce în ce mai căutat. Și tu te-ai putea număra printre cei care consideră că este un sector ceva mai simplu de stăpânit față de investițiile Forex, pentru care trebuie să studiezi ani întregi.

Ei bine, află că și investițiile imobiliare se pot dovedi a fi destul de complicate, în special pentru persoanele care nu sunt suficient de bine informate și pregătite pentru un astfel de business. Multora li se întâmplă să își piardă concentrarea și să ia decizii neinspirate, care în timp se dovedesc a fi catastrofale din punct de vedere financiar.

Bunurile imobiliare globale au avut rezultate bune în ultimii ani, dar nu toate piețele sunt similare. Aici, vine în ajutorul dvs – Proimobil.

Iată, deci, de ce ne-am gândit să venim spre tine cu acest eveniment pe data de 25 iunie la ora 10.00 pe adresa Mihai Eminescu 52.

Proimobil te invită la un brunch investițional unde te vom informa cum să investești corect în imobilele din Iași, București Dubai și ultimele proiecte din Chișinău!

Nu ezita, fii alături de noi! 

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

13 дн. 10 час.

187-188

Реклама в ВС