12/10/2021

Municipalitatea Chișinău a câștigat 12 mln de lei din închirierea spațiilor pentru chioșcuri
Municipalitatea Chișinău a câștigat 12 mln de lei din închirierea spațiilor pentru chioșcuri Новости Молдова

Primăria Chișinău a câștigat astăzi, la licitație deschisă, peste 12 milioane de lei pentru închirierea, pe cinci ani, a zece locuri pentru amplasarea unităților de comerț ambulant, transmite Moldpres.

La cea de a șasea licitație deschisă pentru obținerea dreptului de a încheia un contract pentru amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului au fost adjudecate 10 locuri.

În total au fost expuse la licitație 28 de locuri însă doar pentru zece dintre acestea s-au găsit concurenți pentru a le închiria. Pentru locurile destinate amplasării gheretelor pentru flori nu s-a înregistrat niciun participant. Trei locații pentru comercializarea presei periodice, a articolelor de birotică și suvenirelor au fost obținute prin negociere directă, datorită participări unui singur solicitant.

Cel mai scump loc de comerț din cadrul licitației a fost oferit la prețul de 3,1 mln de lei. Este vorba de o gheretă pentru ceai, cafea și produse de patiserie, amplasată în sectorul Botanica, str. N. Zelinski. De asemenea, au fost propuse sume mari pentru amplasarea chioșcurilor în sectorul Râșcani, str. Albișoara – 2,9 mln de lei și în Scuarul Catedralei – 2,3 mln de lei.

În total, pentru cele 10 locuri adjudecate la licitația de astăzi s-au oferit 12,3 mln de lei.

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

11 дн. 17 час.

178

Реклама в ВС