03/09/2020

OAMENII ”MOLDOVAGAZ”, 21 DE ANI DE DEDICAȚIE
OAMENII ”MOLDOVAGAZ”, 21 DE ANI DE DEDICAȚIE Новости Молдова

De ziua profesională a lucrătorului din sistemul de gazificare, dar și cu prilejul celei de-a 21-a aniversări, ”Moldovagaz” a lansat campania ”Oamenii ”Moldovagaz”, 21 de ani de dedicație”, o acțiune prin care îi vom putea cunoaște pe unii dintre profesioniștii întreprinderii.

Și dacă cineva crede că domeniul energetic este o lume în care doar bărbații se pricep, Dorina Rusu vine să spulbere acest mit. Este din anul 2000 în sistem și după ce a muncit în teren, mai bine de 19 ani, cot la cot cu bărbații.

Din februarie a fost angajată în funcția de specialist coordonator în Secția Evidență Gaze, filiala ”Anenii Noi Gaz”.

”Când am început a studia anume la specialitatea dată nu era această etichetate, se considera o profesie bărbătească, dar din 2000 încoace a devenit un raport de 50% la 50%. Și femeia poate face față cu brio provocărilor din domeniu și chiar poate aduce și rezultate destul de bune.”, susține Dorina Rusu.

Ea este convinsă că ”Moldovagaz” este o companie de profesionaliști, oameni responsabili și cu experiență. Dorina Rusu se bucură că întreprinderea investește continuu în dezvoltarea resurselor umane, dar și a proceselor tehnologice.

Anume acum, în momentul dat e o modernizare foarte mare anume a tuturor lucrărilor și e o comparație foarte mare din anii 2000 până în prezent.Viitorul companiei îl văd în profesionalismul tineretului. Și anume tineretul este echipa care duce la dezvoltarea și consolidarea ramurii întreprinderii.”, a afirmat aceasta.

Dorina Rusu le-a transmis tuturor colegilor un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii lor profesionale.

”Dragi colegi, vă aduc sincere felicitări cu ocazia Zilei Lucrătorului din Sistemul de Gaze. Vă urez multă sănătate, bucurie și realizări și noi să lucrăm în continuare cu multă dedicație pentru consumatorii noștri, cărora le aducem căldură în case. ”

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

3 дн. 20 час.

161

Реклама в ВС