13/01/2021

Veste bună pentru iubitorii de shopping online. Poşta Moldovei a reluat expedierile poştale din China
Veste bună pentru iubitorii de shopping online. Poşta Moldovei a reluat expedierile poştale din China Новости Молдова

Veste bună pentru iubitorii de shopping online. Poşta Moldovei a reluat expedierile poştale din China.

"Pentru identificarea celei mai eficiente metode de expediere a trimiterilor poștale din China către Republica Moldova, în urma negocierilor, discuțiilor și a eforturilor comune ale administrațiilor poștale din Moldova și China depuse, operatorul poștal China Post a anunțat oficial că din 11 ianuarie 2021 a reluat expedierile poștale către Moldova. Astfel, China Post urmează să notifice vânzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor și expedierilor poștale către Republica Moldova.", se arată în comunicatul emis de Poşta Moldovei.

Totodată, Poşta Moldovei a menţionat că clienții care doresc să facă cumpărături de pe platformele online din China sunt rugați să se înarmeze cu încă puțină răbdare până când platformele online își vor adapta activitatea lor conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceștia să poată beneficia de costuri de livrare optime.

Din cauza pandemiei de COVID-19 și odată cu sistarea zborurilor internaționale de la începutul anului 2020, China Post a suspendat expedierea trimiterilor poștale internaționale pentru majoritatea destinațiilor din lume, inclusiv și pentru Republica Moldova.

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

16 дн. 13 час.

165

Реклама в ВС