06/01/2021

Zborurile spre Marea Britanie, reluate. Vezi de când
Zborurile spre Marea Britanie, reluate. Vezi de când Новости Молдова

Cursele aeriene de pasageri și zborurile charter spre și dinspre Marea Britanie vor fi reluate. Decizia a fost luată de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică și va intra în vigoare începând cu 8 ianuarie 2021, de la ora 00:00.

De asemenea, se permite trecerea frontiere de stat de către străinii care sunt citați de instanțele de judecată/organele de drept din Republica Moldova precum și reprezentanții lor legali, dovedit prin documente confirmative în acest sens. Totodată, ei nu vor fi obligați să stea în carantină. Același lucru este valabil și pentru străinii care călătoresc în scopul perfectării documentelor emise de instituțiile publice din Republica Moldova, dovedit prin documente confirmative. 
Zborurile de pe Aeroportul Chișinău spre Marea Britanie au fost sistate în data de 23 decembrie pentru a eviat răspândirea noii tulpini a virusului de tip nou. Asta după ce britanicii au depistat încă la mijlocul lunii decembrie o mutație a bolii. Noua tulpină este mai agresivă și se răspândește mai repede. 

Ați găsit o eroare în text? Selectați-l și apăsați CTRL+ENTER

Нашли ошибку в тексте?
Сообщите нам!

Сообщить об ошибке

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены (*).

16 дн. 13 час.

165

Реклама в ВС