17/04/2024

Talking Business: Soluții concrete pentru a triumfa în era digitală
 Talking Business: Soluții concrete pentru a triumfa în era digitală Actual

BusinessClass și Rarepeople își unesc eforturile pentru a prezenta Talking Business, cel mai important eveniment al anului pentru antreprenorii moldoveni. Conferința se va desfășura pe 18 mai 2024, între orele 9:00 și 19:00, la Madison Park. Este o oportunitate unică de a obține sfaturi practice de la 11 experți din piață pe temele precum transformarea digitală, strategiile financiare și impactul inteligenței artificiale asupra afacerilor.

 

Rarepeople organizează Talking Business, o reuniune a celor mai strălucite minți din mediul de afaceri autohton - peste 500 de antreprenori, investitori și fondatori de IMM-uri. Cu un program axat pe nevoile mediului antreprenorial, Talking Business se va concentra pe soluții practice și exemple concrete adaptate provocărilor cu care se confruntă businessul din Republica Moldova. Tematica cuprinde de la digitalizarea afacerii și inovația în marketing până la finanțare alternativă și impactul tot mai pronunțat al inteligenței artificiale asupra proceselor de business.

 

Invitați de excepție

 

Conferința va include sesiuni de discuții conduse de 11 antreprenori de renume. Fiecare dintre vorbitori, lider în industria din care face parte, va aborda aspecte cheie pentru o afaceri de succes în contextul actual.

 

Mihail Popescu, fondatorul Rarepeople, va aborda provocarea lipsei de resurse umane în cadrul sesiunii „2024: Angajați tot mai puțini și mai slabi. Ce facem?”. Ruslan Cojocaru, fondatorul Tucano & Oliva, va schița profilul omului de afaceri modern în discursul său „Antreprenor 2.0”. Alina Andriuță, consultant de business, se va concentra pe greșelile critice în sesiunea „Erori grave în creșterea și scalara afacerii”. Lumea finanțelor va fi abordată de Olga Melniciuc, CEO al Startup Moldova, în sesiunea „Finanțare alternativă” și Eva Pogor, co-fondator și CEO al Investitii.md, în „Acces la finanțare”.

 

Alexei Munteanu, director de marketing Viorica Cosmetic va dezvălui ultimele tendințe în prezentarea sa „Marketingul a murit, trăiască marketingul!”.  La rândul său, Alex Timofte, fondatorul Active Digital, ne va povesti despre transformarea digitală în sesiunea „Soluții de digitalizare a afacerii”. Dan Dima, co-fondatorul Dad Group, va aborda o provocare comună în „Unit Economy și de ce afacerile din Moldova nu au succesul pe care și-l doresc”. Vladimir Badan, director de marketing la Rabota.md, va împărtăși secrete despre atragerea celor mai buni angajați în „Anunțuri de angajare care angajează”, iar Andrei Haret, fondatorul Marketingo, se va aprofunda într-un subiect de mare actualitate cu discursul „AI și automatizare în marketing”.

În final, Cristina Bulai, fondator și CEO al Remax Central, va prezenta o strategie de creștere dovedită prin fapte la subiectul „Cum să îți dezvolți o afacere prin franciză?”.

 

Oportunități valoroase de networking

 

Recunoscând importanța conexiunilor în lumea afacerilor, programul evenimentului include trei ore dedicate exclusiv networkingului - dimineața, la prânz și seara. Aceste sesiuni oferă o oportunitate unică de a schimba idei și de a dezvolta parteneriate care îți vor propulsa afacerea la nivelul următor. Fie că ești antreprenor, investitor sau faci parte din managementul de top al unei companii, aceste pauze de networking reprezintă o ocazie valoroasă de a te conecta cu profesioniști care gândesc la fel și de a discuta despre viitoarele colaborări.

 

Despre viitorul businessului

 

Evenimentul se va încheia cu un panel de discuții întitulat „Viitorul Afacerilor în Moldova: Depășirea limitărilor de resurse prin inovație și tehnologie. Impactul pe care AI îl are asupra proceselor de business”. Moderată de Mihaela Sîrbu, CEO al Business Class, această sesiune va reuni experți de top care vor dezbate cum companiile din Moldova pot să rezolve problema limitărilor de resurse prin soluții inovatoare și integrarea strategică a tehnologiei. Acest panel va oferi o perspectivă orientată spre viitor asupra mediului de afaceri aflat în continuă schimbare din Moldova, dezvăluind strategii concrete pentru utilizarea tehnologiei pentru obținerii creșterii și eficienței.

 

Insight-uri de la fondatorul Rarepeople

 

Reunind sub același acoperiș 11 experți locali din domenii cheie, Talking Business își propune să abordeze provocările actuale și să deblocheze oportunitățile de creștere datorită inovației și colaborării.  Mihail Popescu, un antreprenor cu peste 15 ani de experiență în Moldova și organizatorul conferinței, subliniază potențialul încă nevalorificat al pieței locale, punând accent pe forța de muncă dedicată și cu spirit antreprenorial. Talking Business va servi drept platformă pentru ca oamenii de afaceri să-și facă schimb de idei și să inspire o nouă generație de lideri de afaceri din Moldova. Mesajul este clar: soluțiile se află în interiorul țării, iar un efort comun din partea mediului de afaceri va propulsa Moldova spre viitor.

 

Vino pe 18 mai și fii parte din schimbarea și viitorul acestei țări. Business-ul unește.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

6 zile 1 ore

207

Publicitate în BC