28/04/2021

Bijuteriile cu lapte matern, ultimul trend printre mamele moderne. Cât costă un astfel de produs
Bijuteriile cu lapte matern, ultimul trend printre mamele moderne. Cât costă un astfel de produs Știri din toată lumea

Ultima fiţă printre mamele moderne – bijuteriile cu lapte matern. Cele din aur, argint sau pietre preţioase nu le mai impresionează. Camelia Munteanu, o tânără din România, a profitat de cerere. Şi-a deschis un atelier în 2019 cu 50 000 de lei, iar în 2020, a câştigat 11.000 de euro.

O bijuterie cu lapte matern costă între 50 și 200 de euro, în funcție de materialul ales și complexitatea ei.

„Piața din România nu oferea aceste produse la nivelul și complexitatea la care mi-aș fi dorit eu. Principala materie primă cum ar fi laptele mamar sau celelalte inserții, prima șuviță de păr sau cordonul ombilical vine de la fiecare client în parte. Doresc să creez chituri «DO IT YOURSELF» pentru mămicile care vor să își creeze o bijuterie singure acasă“, spune Camelia Munteanu, antreprenoare pentru AlephNews.

„Am devenit mămică pe 2 septembrie în 2018. Recunosc că a fost cel mai frumos moment și ca acea legătură nu cred că mai există. Această bijuterie am făcut-o mai mult pentru ea. Cumva vreau să rămână moștenire și când va crește să pot să-i explic cât de mult a însemnat pentru mine“, explică Cristina Tiboc, clientă.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

9 zile 7 ore

174

Publicitate în BC