16/05/2023

Cum reușește o tânără de 29 de ani să facă două milioane de dolari pe an, deși muncește doar patru ore pe zi
Cum reușește o tânără de 29 de ani să facă două milioane de dolari pe an, deși muncește doar patru ore pe zi Știri din toată lumea

Lansarea unor cursuri de Microsoft Excel pe TikTok a fost biletul de ieșire a lui Kat Norton din lumea americană corporatistă. Tânăra în vârstă de 29 de ani face două milioane de dolari pe an lucrând doar patru ore pe zi.

Miss Excel, așa cum este acum cunoscută pe rețeaua de socializare, a început să ofere cursuri în vara lui 2020. În câteva săptămâni de la publicare, secvența video realizată de ea a devenit virală, relatează bani.md. Sute de mii de urmăritori au început să se adune, iar veniturile sale au început să crească peste salariul pe care aceasta îl câștiga din poziția de consultant de management cu normă întreagă.

În ianuarie 2021, Kat Norton şi-a dat demisia de la job, pentru a deveni antreprenor cu normă întreagă și a mai creat alte două cursuri complete pentru dezvoltarea unor abilitați digitale. În octombrie 2021, tânăra a câștigat 100.000 de dolari într-o singură zi, din vânzarea cursurilor.

În prezent, ea este cunoscută pe internet sub pseudonimul Miss Excel. Conturile sale și cursurile pe care le predă îi aduc peste două milioane de dolari pe an, iar orele de muncă sunt similare cu cel din regimul part-time.

bani.md

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 21 ore

207

Publicitate în BC