19/02/2024

Google promite 25 de milioane de euro pentru a spori competențele AI în Europa
Google promite 25 de milioane de euro pentru a spori competențele AI în Europa Știri din toată lumea

LONDRA, 12 feb. - Google (GOOGL.O), deschide o nouă filă, a promis 25 de milioane de euro (26,98 milioane de dolari) pentru a ajuta oamenii din Europa să învețe să folosească inteligența artificială (AI).
Anunțând finanțarea luni, gigantul tehnologic a declarat că a deschis cereri pentru întreprinderile sociale și organizațiile nonprofit care ar putea ajuta să ajungă la cei mai probabil să beneficieze de formare.
Firma va conduce, de asemenea, o serie de „academii de creștere” pentru a sprijini companiile care utilizează AI pentru a-și extinde companiile și și-a extins cursurile de formare online gratuite în 18 limbi.
„Cercetările arată că beneficiile inteligenței artificiale ar putea exacerba inegalitățile existente – în special în ceea ce privește securitatea economică și ocuparea forței de muncă”, a declarat Adrian Brown, directorul executiv al Center for Public Impact, care conduce schema nonprofit alături de Google.
„Acest nou program va ajuta oamenii din întreaga Europă să-și dezvolte cunoștințele, abilitățile și încrederea în IA, asigurându-se că nimeni nu este lăsat în urmă.”
​Luna trecută, Google a anunțat că va investi 1 miliard de dolari în construirea unui centru de date chiar în afara Londrei, pentru a răspunde cererii tot mai mari de servicii de internet din regiune.
Centrul de date, situat pe un teren de 33 de acri (13 hectare) cumpărat de Google în 2020, va fi situat în orașul Waltham Cross, la aproximativ 15 mile (24,14 km) nord de centrul Londrei, deținut de Alphabet. a declarat compania new tab într-un comunicat.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

6 zile 7 ore

206

Publicitate în BC