26/03/2024

Networking profesional, mai ușor ca niciodată cu CardNeto 

Networking profesional, mai ușor ca niciodată cu CardNeto 
 Știri din toată lumea

Imaginează-ți o carte de vizită care nu este o simplă bucată de carton, ci o poartă spre conectare instantanee online cu oricine o atinge cu telefonul. Este viziunea din spatele CardNeto, un start-up lansat de Dorian LESNIC, un tânăr antreprenor de doar 17 ani. La vârsta când majoritatea semenilor săi sunt preocupați de examenul de BAC, Dorian conduce deja o firmă care schimbă radical modul în care pot fi oferite datele de contact.


Eugen KANSKI

Intrarea lui Dorian în lumea antreprenoriatului a început odată cu participarea sa la diverse acceleratoare și programe de profil, inclusiv cel susținut de Startup Wise Guys, o companie estoniană de investiții care sprijină tinerii antreprenori. Dorian a obținut la aceste evenimente cunoștințe valoroase pe care le-a aplicat apoi pentru a-și dezvolta ideea pentru CardNeto.

„Sunt recunoscător organizațiilor precum Dreamups, Orange Digital Center Moldova, XY Partners, Startup Moldova, Mediacor, YEP Moldova/Artcor, Technovator - Growing talent to innovate, Centrul Municipal de Tineret Chișinău. Ele m-au ajutat să ajung la etapa în care mă aflu și continuă să-mi ofere sprijinul de care am nevoie. Participarea la evenimentele găzduite de aceste organizații mi-a oferit cunoștințe de bază necesare pentru a da viață Cardneto, dar și mi-a creat și oportunități de networking, cruciale pentru a-mi transforma ideea în realitate. De aceea, încurajez tinerii să nu evite astfel de activități, care sunt atât distractive, cât și utile", povestește Dorian Lesnic.


Schimb de contacte fluid și ușor

 

Cărțile de vizită digitale CardNeto sunt disponibile în două opțiuni: Classic (plastic) și Premium (metal). Designul lor este personalizat, clientul având posibilitatea de a alege culorile și textul care apare pe card. Prețul unui card variază în funcție de materialul din care este confecționat.

Cu o echipă de doar trei angajați, Dorian conduce acum un start-up de succes, oferind zecilor de clienți ai CardNeto posibilitatea de a transmite informațiile de contact printr-o simplă atingere. Cardurile digitale pot fi integrate, de asemenea, cu profilul clientului de pe rețelele sociale și cu calendarele online, ceea ce face mai ușor ca niciodată să te conectezi.

„Soluția noastră valorifică tehnologia Near Field Communication (NFC) și codurile QR pentru a simplifica schimbul și a gestiona contactele, ceea ce face networking-ul fluid și eficient. Prin atingerea unui card de un smartphone sau prin scanarea unui cod QR, utilizatorii fac schimb momentan de date de contact", explică Dorian.

Utilizarea cardurilor digitale face ca interacțiunea să fie mai eficientă, dar și reprezintă un pas în direcția sustenabilității. Potrivit tânărului, odată ce nu mai este necesară tipărirea cărților de vizită pe hârtie, CardNeto ajută companiile să reducă deșeurile și să atingă obiectivele ESG, ceea ce contribuie la conservarea pădurilor.

 

Cu ochii pe marile oportunități globale

În ciuda succesului său timpuriu, Dorian recunoaște provocările aferente statutului de tânăr antreprenor într-o țară ca a noastră. Echilibrul dintre statutul de licean și responsabilitățile de antreprenor necesită disciplină și dedicare. Cu toate acestea, Dorian este hotărât să asigure dezvoltarea continuă a CardNeto, având lansarea unei aplicații mobile și extinderea bazei de clienți dincolo de Republica Moldova. Recent, tânărul a susținut prestigiosul examen Cambridge English, care îi deschide noi oportunități.

Într-un viitor mai apropiat, Dorian speră să mărească echipa CardNeto, împuternicindu-și colegii să creeze noi funcționalități moderne care să îmbunătățească și mai mult experiența de networking. De asemenea, tânărul aspiră să crească o comunitate de profesioniști care folosesc CardNeto pentru a se conecta, a colabora și a-și propulsa carierele mai departe.

Așadar, optează pentru CardNeto pentru ca data viitoare, când vei face cunoștință cu cineva la o conferință sau la un eveniment de afaceri, să nu mai porți și să distribui cu tine un teanc de cărți de vizită de carton. CardNeto este mai mult decât o carte de vizită, este o poartă rapidă de acces către o comunicare fără limite în lumea virtuală.

 

Insert-uri:

 

contact@cardneto.com 

www.cardneto.com 

+37369638749 

 

Între 590 și 890 MDL

prețurile cărților de vizită digitale de la Cardneto

 

Dorian LESNIC, fondatorul Cardneto:

 

Ne dorim să ajutăm companiile să reducă deșeurile și să-și atingă obiectivele ESG prin eliminarea necesității de a tipări cărți de vizită pe hârtie.

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 20 ore

207

Publicitate în BC