23/05/2023

Singapore Airlines va acorda angajaţilor un bonus echivalent cu salariul pe opt luni
Singapore Airlines va acorda angajaţilor un bonus echivalent cu salariul pe opt luni Știri din toată lumea

Compania aeriană Singapore Airlines Ltd. a anunţat că va acorda angajaţilor un bonus echivalent cu salariul pe opt luni, după ce în 2023 a realizat un profit anual record, transmite Bloomberg.

Personalul eligibil va beneficia de un bonus echivalent cu salariul pe 6,65 luni, la care se adaugă un bonus suplimentar de maximum 1,5 salarii, în semn de recunoaştere pentru eforturile şi sacrificiile făcute în timpul pandemiei, a declarat un purtător de cuvânt de la Singapore Airlines. În schimb, managerii de la vârful companiei nu vor primi acest bonus suplimentar. 

"Bonusurile pentru angajaţii Singapore Airlines sunt calculate pe baza unei formule mai vechi de împărţire a profitului anual care a fost convenită cu sindicatele", a precizat purtătorul de cuvânt, adăugând că transportatorul aerian vrea să le mulţumească clienţilor, acţionarilor, partenerilor şi angajaţilor săi pentru sprijinul lor continuu.

Anterior, Singapore Airlines a raportat un profit net de 1,62 miliarde de dolari în anul financiar care s-a încheiat la 31 martie 2023, adăugând că are deja vânzări în avans sănătoase la toate clasele, graţie rezervărilor făcute la zborurile spre China, Japonia şi Coreea de Sud.

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 21 ore

207

Publicitate în BC