22/12/2021

TikTok devansează Google la trafic în 2021
TikTok devansează Google la trafic în 2021 Știri din toată lumea

Site-ul pentru partajarea de videoclipuri scurte TikTok a ocupat primul loc în clasamentul celor mai populare domenii în 2021, a scris Cloudflare citând Year in Review. Iar în urmă cu doar un an, TikTok se afla doar pe locul șapte.

În 2020, TikTok se afla în urma Google, Facebook, Microsoft, Apple, Netflix și Amazon în clasamentul domeniilor. Iar prin Google.com, Cloudflare nu se referă doar la motorul de căutare, ci și la servicii terțe, inclusiv Maps, Translator, Photos, News, Airfare și altele.

Amazon a depășit Netflix în acest an și a urcat de pe locul șase pe locul cinci, în timp ce Twitter a fost mai popular decât WhatsApp, urcând de pe locul zece pe locul nouă.

Publicația notează că clasamentul de anul trecut a fost întocmit pentru perioada septembrie-decembrie, în timp ce clasamentul din 2021 se referă la toate cele 12 luni. TikTok a pătruns pentru prima dată în clasamentul global pe 17 ianuarie și de atunci s-a aflat de mai multe ori în fruntea clasamentului.

În decembrie, TikTok s-a clasat pe locul al treilea ca popularitate în Rusia. Acest lucru a fost dezvăluit de analiștii Megafon care au analizat traficul de internet mobil. Instagram și VKontakte se află pe primul și, respectiv, al doilea loc. Cota de trafic a Instagram este de 35,5%, în timp ce VKontakte este de 28%, iar TikTok de 24%.

Sursa

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

3 zile 3 ore

184

Publicitate în BC