07/03/2023

Toblerone anunță o schimbare majoră
Toblerone anunță o schimbare majoră Știri din toată lumea

Toblerone urmează să elimine de pe ambalaj imaginea muntelui Matterhorn, caracteristica cea mai emblematică, pentru că o parte din producția de ciocolată va fi mutată din Elveția în Slovacia. Firma americană Mondelez, care deține Toblerone, a spus că imaginea muntelui de 4.478 metri va fi înlocuită cu un vârf montan generic.

Modificarea nu este o mișcare de marketing, ci este obligatorie datorită legislației elevețiene care protejează tot „ce este despre Elveția”, în vigoare din 2017.

Legea spune că simbolurile naționale nu pot fi folosite pentru a promova produsele pe bază de lapte care nu sunt fabricate exclusiv în Elveția. Pentru alte produse alimentare crude, pragul este de cel puțin 80%. Mondelez a precizat pentru BBC că va muta o parte din producție în afara Elveției, pentru a „răspunde cererii tot mai ridicate la nivel mondial” și pentru a-și mări producția.

Compania a spus că ambalajul va include „un logo Toblerone distinctiv, inspirat de povestea Toblerone” și semnătura fondatorului, Theodor Tobler.

digi24.ro
 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 20 ore

207

Publicitate în BC