06/03/2023

Un castel vechi de peste 1000 de ani a fost scos la vânzare în Franța, iar în zonă locuiesc Brad Pitt, George Clooney și George Lucas
Un castel vechi de peste 1000 de ani a fost scos la vânzare în Franța, iar în zonă locuiesc Brad Pitt, George Clooney și George Lucas Știri din toată lumea

O fostă fortăreață medievală din Franța, care datează din secolul X, a fost scoasă la vânzare cu aproximativ 18 milioane de euro, iar printre vecinii din zonă se numără mai multe vedete americane precum Brad Pitt. Castelul din La Verdure, sudul Franței, a trecut printr-un amplu proces de restaurare, întins pe durata a 15 ani.

Are 25 de dormitoare, numeroase terase și grădini, două piscine, un helipad, un teren de echitație de dimensiuni olimpice și grajduri. Proprietatea mai conține trei bucătării și numeroase biblioteci și zone de relaxare.
Castelul datează din anul 980 se află la mai puțin de 20 de minute cu mașina de Château Miraval, proprietate deținută de Brad Pitt, unde actorul de la Hollywood s-a căsătorit cu Angelina Jolie.

Alte vedete care dețin proprietăți în zonă sunt George Clooney și George Lucas. Eric Clapton a avut și el o proprietate în apropiere. Acesta este cel mai mare castel din zona Provence și proprietatea include un parc de 16 hectare care poate fi transformat într-o podgorie.

digi24.ro

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

15 zile 5 ore

208

Publicitate în BC