01/03/2023

Agenția Servicii Publice publică anunțuri privind agenții economici pe site-ul său
Agenția Servicii Publice publică anunțuri privind agenții economici pe site-ul său Ştiri Moldova

Agenția Servicii Publice publică anunțuri privind agenții economici pe site-ul său. Agenția a reamintit că agenții economici sunt obligați prin lege să notifice Agenția Servicii Publice cu privire la modificările aduse documentelor constitutive și datelor înscrise în Registrul de Stat al Persoanelor Juridice.

Pentru a facilita creditorii persoanelor juridice și întreprinzătorilor individuali, care pot fi persoane fizice sau juridice de drept privat sau public (de exemplu, Serviciul Fiscal de Stat, CNAS, CNAM etc.), agenția publică informații relevante pe site-ul său oficial, la secțiunea "Transparență/Notificări ale agenților economici". Astfel, sunt publicate zilnic următoarele informații: schimbarea denumirii persoanei juridice; schimbarea sediului social al persoanei juridice; inițierea procedurii de excludere pentru întreprinzătorii individuali inactivi, persoanele juridice inactive și contribuabilii ale căror obligații fiscale au fost achitate prin deducere; excluderea persoanei juridice din Registrul de stat. Săptămânal sunt furnizate informații privind reducerea capitalului statutar; începerea procedurii de reorganizare sau a procedurii de lichidare a persoanelor juridice.

Dacă este necesar, se publică informații privind finalizarea procedurii de reorganizare a societăților pe acțiuni. Agenții economici pot înregistra modificările relevante la ASP în două moduri: prin trimiterea unei cereri la adresa inregistrare.ud@asp.gov.md (cererea și documentele însoțitoare trebuie semnate electronic) sau prin programarea unei vizite la orice centru multifuncțional al ASP pentru a depune personal cererea. Toate informațiile referitoare la anunțurile agenților economici sunt disponibile la următorul link: https://www.asp.gov.md/ro/transparenta/avizele-agentilor-economici. 

infomarket.md 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

6 zile 7 ore

206

Publicitate în BC