24/01/2023

ANRCETI A DISPUS ÎN 2022 AMENZI ÎN VALOARE DE 212,1 MII LEI PENTRU ÎNCĂLCĂRI ÎN SFERA COMUNICAŢIILOR ELECTRONICE
ANRCETI A DISPUS ÎN 2022 AMENZI ÎN VALOARE DE 212,1 MII LEI PENTRU ÎNCĂLCĂRI ÎN SFERA COMUNICAŢIILOR ELECTRONICE Ştiri Moldova

Agenția națională pentru reglementare în comunicații electronice şi tehnologia informaţiei (ANRCETI) a sancționat pe parcursul anului trecut 46 de persoane fizice și juridice pentru comiterea contravențiilor în domeniul comunicațiilor electronice.

După cum a relatat pentru „INFOTAG” serviciul de presă al instituţiei, 29 dintre acestea au încălcat regulile de protecție a liniilor și instalațiilor de comunicații electronice. Pentru comiterea acestor încălcări, persoanele respective au fost sancționate cu amenzi de la 1500 la 12000 de lei.

Alți 10 contravenienți au fost amendați pentru deteriorarea din imprudenţă a liniilor, instalaţiilor, echipamentelor de comunicaţii electronice sau poştale (sancţiuni de la 500 lei până la 5000 lei).

În total, în ianuarie-decembrie, în rezultatul examinării cauzelor contravenționale pornite de către ANRCETI, au fost aplicate sancțiuni sub formă de amendă în valoare totală de 212100 lei. Amenzile aplicate sunt încasate integral la bugetul public național.

infotag.md

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

1 zile 23 ore

204

Publicitate în BC