15/03/2023

Antreprenorii pot aplica la Programul de instruire „Academia exportatorilor”
Antreprenorii pot aplica la Programul de instruire „Academia exportatorilor” Ştiri Moldova

Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova va organiza în perioada 4-27 aprilie Programul de instruire „Academia exportatorilor”. Antreprenorii pot depune dosarele de participare până la data de 28 martie. 

Potrivit CCI, obiectivul de bază al programului de instruire este de a oferi participanților cunoștințe noi necesare dezvoltării unei afaceri de succes, orientate spre export, prin sporirea abilităților teoretice și practice ale personalului implicat în activități de marketing și export.

„Academia exportatorilor” include o serie de instruiri tematice referitor la marketingul internațional, reglementările și procedurile vamale de export, elaborarea și negocierea contractului de export, accesul la surse de finanțare pentru export. 

La Program pot participa proprietarii, directorii și managerii comerciali, responsabili de activitățile de export în întreprinderile din orice sector al economiei naționale. Seminarele vor fi organizate atât în format online, cât și cu prezență fizică. Durata totală a cursului este de 40 de ore academice. Prezentările și înregistrările video ale cursurilor vor fi transmise gratuit tuturor participanților.

moldpres.md

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

22 zile 10 ore

197

Publicitate în BC