12/07/2022

În Moldova a început un concurs de proiecte de inovare pentru anul 2023
În Moldova a început un concurs de proiecte de inovare pentru anul 2023 Ştiri Moldova

Agenția Națională pentru Cercetare-Dezvoltare a anunțat organizarea unui concurs de proiecte de inovare care va fi finanțat parțial de la bugetul de stat în 2023.
Termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte (în variantă electronică și pe suport de hârtie) este 30 iulie, informează moldpres.md.

Valoarea maximă a proiectului inovator este de 800 de mii de lei (aproximativ 40 de mii de euro). Finanțarea necesară de la bugetul de stat nu va depăși 50% din costul total al proiectului.

Pe parcursul implementării proiectului, fiecare etapă va fi cofinanțată din alte surse decât cele bugetare, până la implementarea tranșei de la bugetul de stat. Durata proiectului este de 12 luni, a precizat NAIR.

"Proiectul inovator va include activități care vizează aplicarea rezultatelor cercetării și/sau a experienței practice, care sunt orientate spre utilizarea în practică și/sau comercializarea de materiale, produse sau dispozitive, procese, sisteme și servicii noi sau semnificativ îmbunătățite", subliniază Agenția pentru Cercetare și Dezvoltare.
 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

4 zile 19 ore

189

Publicitate în BC