30/03/2021

MAIB, desemnată „Cea mai bună bancă din Moldova” de Revista Global Finance
MAIB, desemnată „Cea mai bună bancă din Moldova” de Revista Global Finance Ştiri Moldova

Pentru al 15-lea an consecutiv, "Global Finance” a premiat Moldova Agroindbank cu distincția „Best Bank Moldova”/ ”Cea mai bună bancă din Moldova”. În cadrul ediției din acest an, experții economici, consultanții și analiștii din industria bancară au analizat indicatori precum: creșterea activelor, profitabilitatea, acoperirea geografică, relațiile strategice, dezvoltarea afacerilor noi și inovația în produse, indicatori care au conturat rezultate excelente pentru Moldova Agroindbank.

Administrația instituției bancare s-a declarat încântată de distincția oferită. Aliona Stratan, Prim-vicepreședintele Comitetului de Conducere al MAIB, a declarat că premiul „Best Bank Moldova” este o recunoaștere a angajamentului de a oferi cel mai bun serviciu, de a îmbunătăți experiența clienților și de a digitaliza activitățile bancare.
 

"Aceste rezultate le-am obținut grație unei echipe talentate de oameni care zi de zi aduce un aport imens pentru Bancă și contribuie la oferirea unei experiențe high-level clienților în ceea ce ține de soluții financiare complexe. Îmi exprim toată recunoștința față de echipa MAIB”., a mai declarat Aliona Stratan. 

Joseph D. Giarraputo, Editor și Director editorial al Global Finance, a punctat:

„Băncile joacă un rol cheie în redresarea economică din întreaga lume. Premiile noastre pentru Cea mai bună bancă evidențiază liderii în restabilirea creșterii și trasarea unei căi de urmat. Evaluările din acest an sunt mai importante și mai valoroase decât în orice moment din istoria celor 28 de ediții, având în vedere condițiile economice fără precedent provocate de pandemia globală”.

În cadrul celei de-a 28-a ediții a clasamentului Celor mai bune bănci în Europa Centrală și de Est au fost incluse instituțiile financiare din 24 de state. În clasament se regăsesc bănci din țări precum România, Belarus, Rusia, Ucraina, Turcia, Polonia etc. La nivel global, topul revistei internaționale cuprinde 150 de țări și teritorii din Africa, Asia-Pacific, Caraibe, America Centrală, Europa Centrală și de Est, America Latină, Orientul Mijlociu, America de Nord și Europa de Vest.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

20 zile 13 ore

172-173

Publicitate în BC