23/06/2022

Moldova și România, discuții despre tranzitul vamal cu produse agroalimentare
Moldova și România, discuții despre tranzitul vamal cu produse agroalimentare Ştiri Moldova

Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), Vasile Șarban, a avut o întrevedere cu omologul său român, Dragoș Costin Telehuz, la punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați.

Oficialii au discutat despre funcționalitatea punctelor vamale comune pe ambele sensuri de traversare a frontierei moldo-române și despre posibilitățile de fluidizare a vapoarelor și șalupelor în Delta Dunării/ brațul Sulina, cu mărfuri destinate din/ pentru Republica Moldova.

Scopul principal al discuțiilor a fost de a ameliora probleme actuale pe segmentul tranzitului vamal cu produse agroalimentare.

"Suplimentar, părțile au analizat oportunitatea deschiderii pe malul stâng al Prutului a cheiurilor temporare pentru transportarea produselor cerealiere, au examinat crearea condițiilor tehnice la punctul de trecere a frontierei Cahul-Oancea și au convenit asupra fortificării capacităților de conlucrare între căile ferate pe segmentul Giurgiulești - Galați", comunică Ministerul Agriculturii.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

18 zile 5 ore

187-188

Publicitate în BC