27/12/2021

Prețul pentru energia termică și electrică produse de Termoelectrica a fost micșorat
Prețul pentru energia termică și electrică produse de Termoelectrica a fost micșorat Ştiri Moldova

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a micșorat prețul pentru energia termică și energia electrică produse și livrate consumatorilor de către Termoelectrica, transmite Moldpres.

În ședința de astăzi a Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a fost modificat prețul la energia termică și cea electrică produse de către SA ”Termoelectrica” din capitală. Astfel, a fost stabilit tariful pentru energia termică livrată consumatorilor în mărime de 1 689 lei pentru o Gcal, iar prețul pentru energia electrică produsă (fără TVA) este de 233 bani /kWh.

Decizia ANRE a fost luată în urma solicitării de ajustare anuală a prețurilor și tarifelor, înaintate de către Termoelectrica.

Întreprinderea a evidențiat faptul că ea livrează un serviciu social, de interes public major, iar în condițiile actuale ale prețurilor la resursele energetice, va depune tot efortul pentru a contribui în continuare la micșorări de tarife, în beneficiul consumatorului.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a specificat că tariful micșorat la energia termică și la energia electrică va intra în vigoare la 1 ianuarie 2022.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

3 zile 4 ore

184

Publicitate în BC