27/12/2021

Primăria Chișinău a cumpărat în anul curent 158 de autobuze
Primăria Chișinău a cumpărat în anul curent 158 de autobuze Ştiri Moldova

ÎM „Parcul Urban de Autobuze” din capitală a cumpărat în anul curent un număr de 158 de autobuze, în valoare totală de 315 milioane lei. Astfel, 265 mln lei au fost investite pentru lotul de 100 autobuze noi ISUZU și 50 mln pentru 58 autobuze cu parcurs, de model MAN, VOLVO și VDL, transmite Moldpres.

Parcul Urban de Autobuze a expus, ieri, autobuzele procurate în acest an de către Primăria Chișinău pentru a înlocui vechile mijloace de transport cu unități moderne. Este vorba de 158 de unități de transport pasageri dintre care o sută de autobuze marca ISUZU sunt noi. Termenul de garanție pentru mașinile ISUZU este de 6,5 ani, perioadă în care producătorul va asigura și mentenanța acestora.

Consiliul Municipal a alocat în bugetul pentru anul 2022 alte 190 mln lei în scopul procurării și asamblării autobuzelor și troleibuzelor.

Până la procurarea loturilor de mijloace de transport noi, la începutul anului 2021 ÎM „Parcul Urban de Autobuze” avea la balanța sa 125 unități de transport, dintre care doar 53 corespundeau condițiilor satisfăcătoare de transportare a călătorilor.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

3 zile 4 ore

184

Publicitate în BC