14/09/2021

Primăria Chișinău va elabora o listă a companiilor care nu își onorează contractele
Primăria Chișinău va elabora o listă a companiilor care nu își onorează contractele Ştiri Moldova

Antreprenorii, agenții economici care nu-și onorează angajamentele față de Primăria Chișinău vor fi incluși într-o listă a rușinii care va fi publică, transmite Moldpres.

Primarul Ion Ceban a anunțat astăzi, în ședința on-line a serviciilor municipale, că a solicitat elaborarea unei "liste a rușinii", care să conțină numele concrete ale întreprinderilor ce nu-și onorează angajamentele față de Primăria Chișinău și trișează la executarea lucrărilor care țin de reparația străzilor, amenajarea trotuarelor, parcărilor, dar și de alte obiective.

"Unele întreprinderi iau bani și fac lucrări de mântuială, iar despre aceasta merită să cunoască toată lumea. Anul curent, pe unii i-am întors de zeci de ori să-și facă munca la nivel, din cont propriu", a specificat edilul.

Potrivit sursei citate, companiile incluse în lista neagră, care nu își onorează angajamentele, vor fi excluse de la executarea unor contracte pentru municipiu. „Vreau să apară lista neagră a companiilor, pentru ca municipalitatea Chișinău să nu mai aibă contracte cu oameni care nu-și pot onora angajamentele. Trebuie să se înțeleagă ca nu poți lua bani publici și să faci lucrări de mântuială”, a spus primarul capitalei.

Totodată, el a anunțat că a solicitat elaborarea unei liste a companiilor care execută conștiincios atribuțiile, respectă termenele prevăzute în contracte și standardele de activitate.

"Lista rușinii" urmează a fi făcută publică până la sfârșitul anului curent.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

11 zile 16 ore

178

Publicitate în BC