12/12/2023

Realist Estate Agency — prima agenție imobiliară ONE STOP SHOP sărbătorește 4 ani de activitate pe piața Republicii Moldova și deja 1 an pe piața imobiliară din România.
Realist Estate Agency — prima agenție imobiliară ONE STOP SHOP sărbătorește 4 ani de activitate pe piața Republicii Moldova și deja 1 an pe piața imobiliară din România. Ştiri Moldova

 

        Cu mândrie și satisfacție, Realist Estate Agency sărbătorește patru ani de activitate cu acoperire în întreaga Republică Moldova, cu sediul principal la Chișinău și primul an de prezență pe piața imobiliară din România. Suntem recunoscuți drept prima Agenție Imobiliară de tip ONE-STOP SHOP în Republica Moldova. Oferim servicii integrate de asistență și consultanță imobiliară și financiară pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri imobile, inclusiv case, apartamente, birouri, spații comerciale/industriale sau terenuri. De asemenea, prestăm servicii de administrare a proprietății.

       Conștienți de importanța protejării proprietății private, prestăm servicii gratuite de asigurare pentru proprietarii care oferă în chirie apartamentele sau casele prin intermediul nostru, fiind prima agenție din Republica Moldova care furnizează acest serviciu gratuit.

        Echipa noastră de experți imobiliari din Republica Moldova și România vă însoțește pe tot parcursul tranzacției, acoperind aspecte precum evaluare, expertiză, prezentare, promovare, obținerea creditelor ipotecare și finanțarea afacerilor prin partenerul nostru de încredere One Finance, pregătirea actelor pentru tranzacție la notar și înregistrarea la cadastru și fisc.

        Experții noștri în vânzări și închirieri au o vastă cunoaștere a pieței imobiliare din ambele țări. Acești specialiști sunt dedicați de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, asigurându-se că clienții noștri beneficiază de o experiență imobiliară fluidă și eficientă.

        În segmentul locativ, echipa noastră se concentrează pe identificarea și promovarea celor mai potrivite proprietăți pentru nevoile și preferințele clienților noștri, indiferent dacă acestea sunt apartamente elegante sau case confortabile.

        În ceea ce privește segmentul nelocativ, experții noștri se specializează în tranzacții de spații comerciale/industriale, afaceri active în toată complexitatea lor cu analiza economică financiară și profitabilitate, terenuri pentru construcții și agrare. Cu o abordare strategică și cunoștințe solide despre piață, asigurăm clienților noștri că vor obține cele mai bune oferte și că vor naviga cu succes în complexitatea tranzacțiilor imobiliare.

        Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și schimbări din industrie și ne dezvoltăm continuu prin participarea la training-uri și seminarii pentru a ne îmbunătăți constant abilitățile și cunoștințele. Acest angajament față de dezvoltare profesională ne asigură că suntem mereu în avantaj și că putem oferi servicii de top clienților Realist.

        În cei patru ani de activitate, ne-am concentrat nu doar pe construirea unei afaceri solide, ci și pe stabilirea unor relații autentice și durabile cu partenerii și clienții noștri. Am fost dedicați să oferim servicii la cele mai înalte standarde, iar bucuria noastră a fost întărită de feedback-ul pozitiv primit de la clienți. Fiecare tranzacție și colaborare sunt caracterizate de corectitudine și responsabilitate, contribuind astfel la consolidarea unei reputații bune în industrie.

                            

       Avem o prețioasă experiență, participând la evenimente prestigioase precum Expo Real 2023, cea mai mare expoziție imobiliară din Europa, expoziția DAS INTERIOR & IMOBIL EXPO 2023, concursul NOTORIUM TRADEMARK AWARDS 2023, unde am obținut premiul I pentru cea mai recunoscută marcă în categoria Agenții Imobiliare.

                    

       Parteneriatele strategice au fost cheia succesului nostru și suntem entuziasmați să anunțăm noile colaborări în piața imobiliară din România. În București, colaborăm cu First Estates Pipera, Hils Brauner și Greenfield Residence. În Brașov, extindem colaborările către Coresi Avantgarden, Coder Residence, Maurer Villas și Avantgarden3. La malul mării, suntem mândri să adăugăm în portofoliul nostru Boreal Plus din Constanța, iar în Galați - Morilor Residence.

      Aceste parteneriate nu doar întăresc poziția noastră pe piață, ci reflectă și angajamentul nostru de a oferi diversitate și calitate în portofoliul nostru imobiliar. Indiferent dacă căutați o locuință de lux, un cămin confortabil sau o oază la malul mării în România, Realist Estate Agency este alegerea sigură și de încredere.

      Aniversarea noastră nu marchează doar trecerea timpului, ci și angajamentul continuu de a oferi servicii imobiliare sigure și transparente. Într-o lume în schimbare constantă, Realist Estate Agency rămâne ancorată în valorile sale fundamentale și orientată către viitor, având încredere că cele mai bune colaborări și reușite sunt încă înaintea noastră. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ne-ați permis să facem parte din călătoria dumneavoastră în lumea dinamică a imobiliarelor.

     Rămânem dedicați să aducem contribuții semnificative în domeniul imobiliar, ținându-ne mereu la curent cu evoluțiile și inovațiile din acest domeniu.

     Echipa noastră de profesioniști pasionați și dedicați este pregătită să vă ofere suportul și expertiza necesară în orice etapă a procesului imobiliar.

Contacte: +373 78 206 206

realist.md /realist.ro

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

6 zile 7 ore

206

Publicitate în BC