15/11/2022

UE va susține crearea şi dezvoltarea întreprinderilor sociale în R. Moldova
UE va susține crearea şi dezvoltarea întreprinderilor sociale în R. Moldova Ştiri Moldova

Fundația Est-Europeană, cu sprijinul Uniunii Europene și al Suediei, a anunțat Concursul de granturi pentru crearea sau dezvoltarea întreprinderilor sociale. Termenul de aplicare este data de 23 noiembrie 2022, transmite MOLDPRES.

Organizațiile societății civile pot beneficia de granturi de până la 25 de mii de euro pentru crearea și dezvoltarea afacerilor sociale. Acestea au drept scop să creeze locuri de muncă și oportunități de integrare pentru grupurile vulnerabile.

Granturile sunt oferite în cadrul proiectului „Valorificăm potențialul societății civile pentru promovarea și dezvoltarea antreprenoriatului social în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul Contact și Keystone Moldova.

Programul de granturi are drept scop susținerea organizațiilor societății civile în vederea creării și/sau dezvoltării afacerilor sociale țintite să creeze locuri de muncă și oportunități de integrare social-profesională a grupurilor vulnerabile, care va contribui ulterior la bunăstarea cetățenilor și a comunităților.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

6 zile 7 ore

206

Publicitate în BC