24/05/2024

Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova a primit la Londra premiul „Magnet of the Region"
Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova a primit la Londra premiul „Magnet of the Region" Ştiri Moldova

Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova a fost desemnată câștigătoarea categoriei „Magnet of the Region” în cadrul prestigiosului concurs tematic „Wine Travel Awards” 2023-2024. Înmânarea premiilor a avut loc în cadrul celei mai cunoscute expoziții britanice „London Wine Fair” 2024.

Distincția subliniază atractivitatea și impactul Zilei Naționale a Vinului, recunoscând internațional calitatea vinurilor și cultura vinului din Republica Moldova. Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Unit, E.S. Ruslan Bolbocean, a subliniat importanța acestui premiu: „Acest premiu aparține tuturor celor care au contribuit la succesul Zilei Naționale a Vinului. Munca asiduă și entuziasmul viticultorilor noștri au creat o impresie de durată asupra tuturor celor care au participat la sărbătoarea noastră vinicolă.”Notorietatea festivalului „Ziua Națională a Vinului” este susținută de programul de promovare internațională a brandului de țară Wine of Moldova, dar și prin parteneriatele stabilite cu industria turismului și alte sectoare conexe.

Concursul premiază regiunile viticole, evenimentele și persoanele care contribuie semnificativ la dezvoltarea și promovarea turismului vinicol. Rezultatele concursului sunt anunțate anual în cadrul evenimentelor internaționale specializate.

Următoarea ediție a Zilei Naționale a Vinului este anunțată pentru 9-10 Octombrie 2024.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

15 zile 6 ore

208

Publicitate în BC