27/06/2018

Vara aceasta Iuliana Beregoi alege Delice’ cone!
Vara aceasta Iuliana Beregoi alege Delice’ cone! Ştiri Moldova

Nu vă puteți imagina vara fără înghețată? Iuliana Beregoi – la fel! Tânăra vedetă a noii generații a ales deja înghețata preferată - Delice’ cone de la Sandra.

Anul acesta, unul dintre cei mai mari producători de înghețată din Moldova, Sandra, celebrează cea de-a 20-a aniversare. Secretul gustului unic sunt cele mai bune ingrediente și conlucrarea cu tehnologi din Franta, cu renume mondial. Astăzi, cumpărătorii au posibilitatea de a alege produsul favorit din 120 de arome și noi delicii!

 

Ce poate fi mai gustos într-o vară fierbinte decât o înghețată din lapte proaspăt și frișcă naturală?

Delice’ cone propune la algere trei arome deosebite: ciocolată, caramelă și căpșună.

Fiecare înghețată este formată dintr-un cornet crocant, glazurat în interior cu un strat de ciocolată, umplut cu îngheţată fină de ciocolată, caramelă sau căpșună. Acesta este ornat cu topping de ciocolată, caramelă sau căpșună și presărat cu alune de pădure granulate, ce îi intensifică savoarea irezistibilă.

 

Vara aceasta sigur nu va fi plictisitoare – afirmă Iuliana Beregoi! Acum fiecare din noi își va găsi aromele preferate împreună cu Delice’ cone. Ingredientele naturale, gustul bogat și sortimentul a trei tipuri de înghețată Delice’ cone nu va lăsa pe nimeni indiferent!

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

Până la număr nou: 8 zile 21 ore

144

Facebook like box

Publicitate în BC