22/04/2024

Decorații.md: Estetică și funcționalitate în perfectă armonie


Decorații.md: Estetică și funcționalitate în perfectă armonie

 Marketing

Pe parcursul ultimului deceniu, Decorații.md a câștigat reputația de partener fiabil atât pentru clienții din mediul public, cât și din cel privat. Compania oferă o gamă extinsă de servicii pentru toți cei care caută soluții durabile și atractive în design și decor: iluminat artistic, producția de confecții metalice și prelucrarea artistică a metalelor. Echipa Decorații.md a realizat peste 300 de proiecte în Republica Moldova, cu un accent pe identificarea și reprezentarea elementelor de arhitectură distinctive, aducerea luminii și a simțului estetic în fiecare localitate.

 

Fondată în 2011, Decorații.md a avut o traiectorie impresionantă, transformându-se dintr-o mică afacere cu doar patru angajați într-un lider pe piața obiectelor decorative. În prezent, Decorații.md are în portofoliu sute de proiecte realizate în toată Moldova. De la totemul primitor de la intrarea în localitatea Purcari, până la stația de așteptare funcțională și elegantă de pe lângă Port Mall din Chișinău, parcursul companiei ilustrează angajamentul său față de satisfacția clienților.

 

Pentru firmele și contractorii privați care doresc să își îmbunătățească aspectul estetic al spațiilor exterioare, colaborarea cu Decorații.md are numeroase avantaje. Prin oferirea unui raport optim între calitate și preț, Decorații.md se asigură că serviciile sale sunt accesibile unei game largi de clienți, subliniază Dragoș Musteață, fondatorul și directorul financiar al companiei. „Ne concentrăm în mod special pe construirea unei relații de încredere și transparență cu clienții noștri. Acest lucru ne ajută să construim o bază solidă de clienți fideli și să generăm recomandări valoroase, care sunt esențiale pentru creșterea pe termen lung într-o piață competitivă", explică fondatorul afacerii.

 

ADN-ul local, valorificat pe deplin

 

Decorații.md se remarcă printr-un proces meticulos de proiectare, care începe cu o înțelegere profundă a viziunii clientului și a contextului specific al proiectului. Echipa are o pasiune aparte pentru incorporarea elementelor istorice și simbolice în design-urile sale, creând obiecte de artă care rezonează cu fiecare comunitate. Un exemplu elocvent este totemul amplasat la intrarea în localitatea Purcari. Finalizat în iulie 2023, designul acestuia aduce un omagiu tradiției viticole a localității. „Am dorit să creăm ceva care să capteze spiritul locului. Faza de conceptualizare a fost o explorare creativă, unde am analizat elementele naturale și simbolice asociate cu Purcari. Designul totemului a fost conceput ca un simbol al identității comunității, transmis prin limbajul universal al artei", explică Dragoș Musteață.

 

Un alt exemplu remarcabil este obiectul artistic în formă de inimă din Ungheni, un simbol al dragostei și al unității, care reflectă ospitalitatea locuitorilor. Proiectul, realizat în august 2023, marchează un moment important în transformarea vizuală și emoțională a orașului Ungheni, rezultat al unui ambițios proces de rebranding la nivel raional. „Suntem onorați că am fost selectați pentru a realiza acest obiect. Bugetul pentru realizarea inimii a fost alocat de finanțatori ai Republicii Moldova, care au un proces de selecție extrem de strict. Faptul că am fost aleși demonstrează încă o dată că ne ridicăm la cele mai înalte standarde și oferim calitatea maximă la prețul just”, spune fondatorul Decorații.md.

 

Design cu suflet, disponibil pentru business

 

A fi un lider pe piața decorațiunilor presupune, de asemenea, să fii cu un pas înaintea tendințelor din industrie. Pentru a asigura durabilitatea și atractivitatea pe termen lung a soluțiilor de design, compania utilizează doar materiale de înaltă calitate și tehnologii de ultimă generație. În plus, accentul pus pe inovație presupune investirea în creativitatea echipei de designeri și tehnicieni. „Prin încurajarea gândirii creative și a experimentării, Decorații.md este capabilă să ofere servicii unice, care depășesc așteptările clienților noștri", spune Lilian Rabei, managerul companiei.

 

Această viziune și-a găsit concretizarea într-un alt proiect de succes: stația de așteptare din apropierea Port Mall din Chișinău, o structură care îmbină perfect funcționalitatea cu estetica. „A fost o provocare specială pentru noi. Am dorit să creăm un spațiu care să fie nu doar funcțional, ci și estetic plăcut, un loc care să iasă în evidență în contextul urban aglomerat. Ne-am concentrat pe nevoile utilizatorilor, oferindu-le un refugiu confortabil și accesibil, protejat de intemperii și dotat cu facilități moderne. Suntem mândri de această colaborare cu agenții economici, cărora le oferim o gamă largă de produse, de la decor exterior la mobilier urban, pentru a crea spații publice de calitate”, spune Nicolae Bagrii, directorul de producție.

 

Decorații.md privește spre viitor cu o misiune clară: să rămână lider în domeniul soluțiilor inovatoare și sustenabile de design, care îmbunătățesc atât aspectul estetic, cât și funcționalitatea mediilor urbane și rurale din Moldova. Având o bază solidă construită pe inovație, calitate și o înțelegere profundă a nevoilor clienților săi, Decorații.md este pregătită pentru o creștere continuă, gata să abordeze noi provocări și oportunități.

Dragoș MUSTEAȚĂ, fondatorul Decorații.md:

 

„Ne concentrăm pe construirea unei relații de încredere și transparență cu clienții noștri. Acest lucru ne ajută să construim o bază solidă de clienți fideli și să generăm recomandări valoroase”.

 

 

 

Dragoș MUSTEAȚĂ, fondatorul Decorații.md:

 

„Bugetul pentru realizarea inimii din Ungheni a fost alocat de finanțatori ai Republicii Moldova, care au un proces de selecție extrem de strict. Faptul că am fost aleși demonstrează încă o dată că ne ridicăm la cele mai înalte standarde și oferim calitatea maximă la prețul just”.

 

 

Echipa din spatele Decorații.md:

 

Dragoș Musteață, fondatorul și directorul financiar al Decorații.md, este omul din umbră care asigură creșterea companiei, stabilitatea financiară și respectarea standardelor legale.

 

Lilian Rabei, managerul Decorații.md, este creierul strategic al operațiunilor. Se ocupă de elaborarea planurilor de dezvoltare și conduce echipele din diferite departamente.

 

Nicolae Bagrii, directorul de producție la Decorații.md, este responsabil pentru supravegherea procesului de fabricație și menținerea standardelor de calitate a produselor companiei.

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 20 ore

207

Publicitate în BC