25/03/2024

GG Moldova LA 12 ANI TRECE PRAGUL DE DE ANGAJAȚI
GG Moldova LA 12 ANI TRECE PRAGUL DE  DE ANGAJAȚI Marketing

La 12 ani de la înființare, compania GG Moldova anunță că a depășit cifra de 1000 de angajați, acest succes fiind datorat extinderii portofoliului de clienți și dezvoltării colaborărilor existente.

Începând cu februarie 2012, GG Moldova a contribuit la dezvoltarea sectorului industrial din Republica Moldova și a devenit unul dintre principalii angajatori din nordul țării.

Un pilon important al grupului Gebauer & Griller

Compania face parte din grupul austriac Gebauer & Griller, unul din liderii mondiali în producția de cabluri și cablaje pentru transmiterea de date și energie în domeniul auto și industrial, cu o istorie impresionantă de peste 80 de ani. Grupul are în prezent 13 locații și peste 4000 de angajați la nivel global, iar GG Moldova, cu un sfert dintre ei reprezintă un pilon important al acestei rețele de succes.

Contribuie la dezvoltarea regiunii de nord a țării

Locația din Republica Moldova a fost fondată la 22 Februarie 2012 în Zona Economică Liberă Bălți, unde a fost construită prima fabrică de producție cu crearea a 100 de locuri de muncă. Datorită rezultatelor excepționale înregistrate, în 2016 s-a decis extinderea companiei în Republica Moldova și s-a construit cea de-a doua fabrică cu peste 500 de locuri noi de muncă. Treptat, Gebauer & Griller a devenit unul dintre principalii angajatori din nordul tarii. In toți cei 12 ani de activitate compania a avut un parcurs plin de realizări, iar dorința oamenilor de a munci aici este o confirmare a acestor realizări. Creșterea numărului de angajați nu s-a produs însă pe loc gol. Ea a survenit grație extinderii portofoliului de clienți, dar și a dezvoltării colaborării cu clienții existenți.

„De la înființarea primei fabrici în Zona Economică Liberă Bălți am evoluat constant. În 2016, odată cu construirea celei de-a doua fabrici, am contribuit semnificativ la creșterea economică din regiune”, menționează Dan-Călin Botean, General Plant Manager GG Moldova.

Angajații, în centrul preocupărilor întreprinderii

Valorile și bunăstarea angajaților sunt în centrul preocupărilor GG Moldova. „Cultura noastră organizaționala a fost și este orientată spre angajat, pe lângă salariile competitive, angajații se bucură de un pachet performant de beneficii financiare, cum ar fi recompensa pentru performanță, calitate, prezență,  al 13-lea salariu etc. În plus, oferim  și de un pachet complex non financiar, programe de dezvoltare personală și profesională, experiențe inedite în cadrul evenimentelor extra organizate de către companie, un mediu de lucru în care primează grija, siguranța și sănătatea angajaților noștri, sisteme certificate după standarde internaționale”, subliniază Dan-Călin Botean.

În perioada următoare, GG Moldova își propune să-și consolideze poziția în Republica Moldova, să atragă talente noi, cărora le poate oferi oportunități remarcabile de carieră, alături de un pachet competitiv de salarizare și beneficii extrasalariale.

Dan-Călin BOTEAN, General Plant Manager GG Moldova

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

6 zile 1 ore

207

Publicitate în BC