23/04/2024

MacBook Pro M2 sau M3 – merită să investiți mai mult?
MacBook Pro M2 sau M3 – merită să investiți mai mult? Hi-tech

În 2023, Apple a lansat noile MacBook Pro M2 (Pro, Max, Ultra), punând utilizatorii într-o dilemă: este justificat să plătiți suplimentar pentru M3, când M2 se descurcă excepțional cu sarcinile zilnice? Să comparăm cele două cipuri pentru a înțelege ce laptop ar fi mai potrivit pentru un profesionist.


M2 reprezintă o versiune îmbunătățită a cipului M1, care deja și-a demonstrat performanța și eficiența. Apple a lansat M2 în iunie 2022, iar în ianuarie 2023 – M2 Pro și M2 Max. Cipul M2 Ultra a fost prezentat în iunie 2023.  
 

Care sunt avantajele MacBook Pro M2 față de modelele anterioare? În primul rând, o creștere a performanței cu 18% (CPU) și 35% (GPU) față de M1. În al doilea rând, Neural Engine M2 rulează cu 40% mai rapid decât Neural Engine M1. Datorită acestei puteri, MacBook M2 este potrivit pentru o varietate de sarcini, de la cele esențiale la cele profesionale: editare video, randare 3D, jocuri și alte sarcini complexe din punct de vedere al resurselor.  
 

MacBook Pro cu M2 a fost lansat recent, ceea ce înseamnă că va primi actualizări de software și de securitate și va fi susținut de Apple pe parcursul multor ani.
MacBook Pro M2 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută un laptop puternic, fiabil și accesibil.
MacBook Pro M3 – pentru ce plătiți cu 40% mai mult?  


M3 reprezintă cipul de ultimă generație Apple. Acesta oferă o creștere a performanței CPU cu 30% și a GPU-ului cu 50% în comparație cu M1. Cu toate acestea, MacBook Pro cu cipul M2 nu ar trebui subestimat, deoarece are o putere suficientă pentru a face față necesităților multor utilizatori și profesioniști. 

Factorul cheie care influențează alegerea dvs. este desigur prețul. MacBook Pro M3 costă cu mult mai mult decât M2. Este important să comparați nevoile dvs., în special performanța device-ului, pentru a determina dacă M3 își justifică costurile suplimentare. 

Conform cercetării Gartner, MacBook Pro M2 rămâne o alegere populară, în special pentru utilizatorii care nu au nevoie de performanțe maxime. După lansarea MacBook Pro M3, specialiștii în IT nu au simțit instantaneu necesitatea de a trece de la M2 la M3, deoarece M2 se descurcă la fel de bine, în ciuda apariției unei noi versiuni de cip. 

În plus, durata de viață a bateriei MacBook Pro M3 este mai mică decât cea a MacBook Pro M2, fiind de 18 și, respectiv, 20 de ore.

Utilizarea MacBook Pro M2 și M3
În funcție de nevoile dvs., MacBook Pro M2 sau M3 ar putea fi alegerea ideală pentru:


Specificațiile de mai sus sunt doar repere, puncte de pornire. Nu vă lăsați influențați de ele, dacă nu vă sunt relevante.
Concluzionăm

Nu există un răspuns universal la întrebarea care MacBook Pro este mai bun.
MacBook Pro M2 este o alegere rațională care vă va permite să economisiți bani și să obțineți un laptop excelent. MacBook Pro M3 este potrivit pentru specialiștii care au nevoie de performanțe maxime pentru cele mai dificile sarcini. 

P.S. Nu uitați să citiți recenziile și să testați personal MacBook Pro M2 și M3 pentru a face alegerea corectă. 
Contactele noastre
Compania ASBC este furnizorul oficial de produse și servicii Apple în Moldova, având statutul de Apple Authorised Reseller. Experiența de lucru cu branduri precum Apple, Prestigio, Logitech și multe altele ne permite să acoperim o mare parte din nevoile partenerilor noștri și să oferim soluții complexe pentru clienții corporativi.


Dacă doriți să beneficiați de ofertele actuale destinate exclusiv clienților corporativi, vă rugăm să luați legătura direct cu managerul nostru. Alternativ, puteți plasa o cerere online.


https://asbc.md/

+373 60 955 333 

s.corbu@asbc.md 

Sergiu Corbu / Corporate Sales Manager

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 21 ore

207

Publicitate în BC