19/05/2023

Noi imagini cu robotul umanoid Tesla. Are capacitatea de a merge și a ridica obiecte
Noi imagini cu robotul umanoid Tesla. Are capacitatea de a merge și a ridica obiecte Știri din toată lumea

Compania controlată de miliardarul Elon Musk a făcut publice noi imagini cu robotul umanoid Tesla. Gadgetul cu inteligență artificială poate acum să meargă, să recunoască obiecte și să le ridice. 

Tesla a dezvăluit noi imagini cu Tesla Bots, care ar fi gata de a intra în producție. Roboții umanoizi se pot deplasa cu o viteză mică, fără a se poticni, așa cum s-a întâmplat la prima prezentare. Aceștia au capacitatea de a îndeplini mai multe sarcini, precum recunoașterea și ridicarea de obicte.

Robotul umanoid Tesla a fost prezentat inițial în 2022, cu ocazia evenimentului organizat de compania lui Elon Musk, pe tema inovațiilor din domeniul inteligenței artificiale. La acel moment, Tesla a arătat doar o variantă dezasamblată, motiv pentru care robotul abia se putea deplasa. Prototipul ar fi trebuit să fie unul mai apropiat de un model de serie, însă atunci a fost amplasat pe un suport, așa că robotul nu a putut decât să facă cu mâna către public.

Tesla nu a făcut publică data la care va începe producția Tesla Bot. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla după ce compania lui Elon Musk va livra mult așteptatul model Cybertruck.
euronews.ro

Imagini: https://www.youtube.com/watch?v=XiQkeWOFwmk

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 21 ore

207

Publicitate în BC