15/04/2024

AI Cases by Google, Lavinia Neagoe la AI & BIG Data Conference
AI Cases by Google, Lavinia Neagoe la AI & BIG Data Conference Ştiri Moldova

 

Pe 18-19 aprilie, te invităm la Tekwill, la AI & BIG Data Conference să descoperi cum tehnologiile avansate de la Google aduc inovație și soluții pentru provocările globale, inclusiv în domeniul sănătății, mediului și sustenabilității.

Lavinia Neagoe, Director of Engineering & Bucharest Technology Site Lead la Google, va prezenta studii de caz despre utilizarea inteligenței artificiale în domenii esențiale precum sănătatea și mediul înconjurător.

Vei descoperi cum inteligența artificială poate fi aplicată pentru a îmbunătăți diagnosticarea medicală, pentru a monitoriza și preveni impactul schimbărilor climatice și pentru a promova practici mai sustenabile în diverse industrii.

Înscrie-te acum pentru a participa la această experiență unică și pentru a contribui la crearea unui viitor prosper pentru Europa de Est. Rezervă-ți locul aici: https://aimoldova.org/

Conferința „Inteligența Artificială & Big Data” este organizată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC), American Chamber of Commerce in Moldova , și AC Tech în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova. Conferința are loc sub egida Primului Ministru al Republicii Moldova.

Evenimentul se desfășoară cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chișinău și Marea Britanie și cu sprijinul Proiectului „E-Guvernare și Digitalizare în țările din Parteneriatul Estic”, finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova).

Parteneri ai evenimentului: SAS, VISA, Orange, Jobber, Paynet, TXD IT Solutions.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 19 ore

207

Publicitate în BC