15/04/2024

David Shrier, Navigating the Future invitat la Conferința AI & Big Data
David Shrier, Navigating the Future invitat la Conferința AI & Big Data Ştiri Moldova

 

  1. David Shrier, Navigating the Future

Suntem entuziasmați să anunțăm primul invitat special de la Conferința AI & Big Data, care va avea loc pe 18-19 aprilie la Tekwill!

Pe 18 aprilie, David Shrier, Profesor de Practică în Inteligența Artificială și Inovare la Imperial College London și MIT, precum și Autor al numeroaselor cărți despre AI, ne va ghida prin peisajul complex al transformărilor tehnologice și sociale aduse de Inteligența Artificială. Cu o viziune vastă și înțelegere profundă a tendințelor viitoare, David Shrier va explora cum AI poate influența modul în care trăim, lucrăm și interacționăm în societatea modernă.

Prin intermediul exemplelor practice și a scenariilor viitoare, vom descoperi cum AI poate îmbunătăți procesele existente, stimula inovația și crea oportunități noi și neașteptate pentru progresul uman. Vom analiza, de asemenea, provocările și dilemele etice asociate cu adoptarea AI pe scară largă și modul în care putem naviga cu înțelepciune în acest teritoriu în continuă schimbare.

Această prezentare este esențială pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine rolul pe care AI îl va juca în formarea viitorului nostru și în călătoria noastră ca specie către noi orizonturi de cunoaștere și potențial uman.

Înscrie-te acum pentru a participa la această experiență unică și pentru a contribui la crearea unui viitor prosper pentru Europa de Est. Rezervă-ți locul aici: https://aimoldova.org/

Conferința „Inteligența Artificială & Big Data” este organizată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC), American Chamber of Commerce in Moldova , și AC Tech în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova. Conferința are loc sub egida Primului Ministru al Republicii Moldova.

 Evenimentul se desfășoară cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chișinău și Marea Britanie și cu sprijinul Proiectului „E-Guvernare și Digitalizare în țările din Parteneriatul Estic”, finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova).

 

 

 

 

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 21 ore

207

Publicitate în BC