13/06/2022

Franța: Vinurile moldovenești fără alcool au obținut cinci medalii de aur
Franța: Vinurile moldovenești fără alcool au obținut cinci medalii de aur Ştiri Moldova

Vinurile moldovenești sunt cunoscute în întreaga lume și au câștigat în repetate rânduri cele mai înalte premii la concursurile internaționale de degustare.

Dar pentru prima dată, cinci medalii de aur la concursul de degustare din Franța au fost câștigate de vinurile moldovenești fără alcool, transmite  unimedia.info.

Citat de la reprezentantul GILBERT&GAILLARD, Philippe Ricros: „Am plăcerea să vă informez că vinurile fără alcool „Casa Petru” au fost degustate și premiate cu medalii de aur. Felicitări! Acestea sunt rezultate cu adevărat remarcabile!”

Vinurile fără alcool ale MC „Casa Petru Alcohol Free Wine” sunt produse de compania Denovie Group. Potrivit unui reprezentant al companiei, la concurs au fost trimise vinuri nealcoolice și vinuri spumante nealcoolice.

De asemenea, compania Denovie Group a fost prima pe teritoriul CSI care a început producția vinurilor fără alcool. Vinurile „Casa Petru Alcohol Free Wine” sunt exportate în Polonia, Belarus, Rusia, SUA, Kazahstan, Japonia și alte țări.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

13 zile 10 ore

187-188

Publicitate în BC