27/03/2024

Valeria Andriuţă: Despre tranzacții și cursuri valutare, dar #CuAlteCuvinte
Valeria Andriuţă: Despre tranzacții și cursuri valutare, dar #CuAlteCuvinte Ştiri Moldova

Într-o lume în care comerțul internațional este o componentă vitală a economiei globale, conceptul de „dealing” devine tot mai relevant și important pentru companiile implicate în import și export. Dealingul, în acest context, se referă la procesul de negociere și finalizare a tranzacțiilor comerciale internaționale, care implică schimbul de valută.


Vă invităm să urmăriți podcastului #CuAlteCuvinte cu invitata specială Valeria Andriuţă, Şefă Serviciul Dealing la FinComBank, pentru a putea afla în această ediție mai multe detalii despre dealing, tranzacții valutare, precum şi alte inside-uri legate de serviciile pentru importatori şiexportatori.

Indiferent dacă sunteți implicat în import, export sau planificați să începeți o astfel de activitate, este esențial să aveți o înțelegere profundă a procesului de dealing și să cunoașteți instrumentele și resursele disponibile pentru a face acest proces mai eficient și mai profitabil. Una dintre resursele cheie în acest sens este relația cu o instituție bancară de încredere. Băncile joacă un rol crucial în facilitarea tranzacțiilor comerciale internaționale, oferind o gamă variată de servicii și instrumente pentru a ajuta antreprenorii și companiile.

Pe lângă noțiunea de dealing, veți putea afla, dar cu alte cuvinte, cum are loc cumpărarea şi vânzarea valutei străine, cum se stabilește cursul valutar şi cât e de simplu să cumperi şi să schimbi online sume de bani pentru afacerea ta folosind aplicația FinComPay Business.

Valeria Andriuţă explică ce presupun Contractele Forward şi care sunt avantajele acestora, de ce prestigiul băncii ține de Băncile Corespondente cu care lucrează şi cu ce bănci internaționale are încheiate parteneriate FinComBank, pentru a le oferi clienților săi cele mai bune servicii.

Decontări interbancare, tranzacții valutare , Acreditiv Documentar, Garanții bancare, precum şi multe altele, veți putea afla în cadrul emisiunii #CuAlteCuvinte.

Vă invităm să urmăriți rubrica Părerea Expertului pe fincombank.com, pentru a afla de la
specialiști mai multe detalii la diverse întrebări legate de banking și antreprenoriat.


FinComBank – preţuim oameni, încurajăm afaceri!

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите CTRL+ENTER

Ați găsit o eroare în text?
Spuneți-ne!

Raportați o eroare

ВАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate (*).

8 zile 21 ore

207

Publicitate în BC